• daha önce de karagül dizisinde, maya şamverdi karakterini canlandırmış olan 1994 balıkesir doğumlu oyuncu. yeditepe üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur.
  • yerli megan fox
  • bugün moda'da rastladığım güzel gözlü, yüzlü oyuncu.

    karagül dizisinden sonra biraz kilo vermiş ve güzelliğine güzellik katmıştır. çok yakından bildirdim.

    bi kahve içebilir miyiz desemiydim ki...
  • kızı ilk defa karagül'de izledim. karagül'deki aklı başında , sakin , anlayışlı maya karakterini sevmiştim. sonradan sen anlat karadeniz'de karşıma çıktı . orada ne olduğu ve arada yaptığı belli olmayan, karadenizli grubun zayıf halkası olan berrak karakteri izlediğim kadarı ile beni arada sinir etti arada ise hak verdim.

    bu ara ise ilk defa başrol olarak toplumun sözde tasvip etmediği ama gerçek hayatta çokça var olan bir rol oynayacak sanırım. sakçıların gündeminde . neymiş yaşlı adam genç bir kız için karısını aldatıp kız ile aşk yaşayacakmış. ne kadar iğrençmiş, izlenmezmiş vs vs. tabi ki kötü , ben iyi demiyorum, tasvip de etmem, bence de iğrenç ama sanki tv'de ilk kez işlenen bir konuymuş, büyük travma etkisi yaratmış, bundan daha büyük kötülük yokmuş gibi eleştiri yapıp duruyorlar. üstüne üstlük bu kızanlar , bundan daha kötü ve saçma şeyi zaten izlediler , izliyorlar, övdüler ve övüyorlar. bazılarını yazdıklarını okuyorsun ve bu ne diyorsun. zaten toplum batık. merak etme sen sak fandom.sen izlemezsen bile total grubu izleyici izler, başkaları izler.
    mesela yasak elma . halit karakteri kızı yaşındaki bir kadın için karısını aldattı ve evlendi, üzerine halit jr.'ı yaptı. dizi 70. bölümde şimdi. sizinkinin bölümün sayısını geçti mi, geçti. sizin dediğiniz gibi 6. bölümde final yapmadı.aşkı memnu da adnan ziyagil kendisinden 20 yaş küçük yani kızı yaşındaki biri olan bihter ablamız ile evlendi vs vs.yabancı sinema ve dizilerde de var ve bu ülkede izlenmemiş midir sizce? kendileri bile zamanında izlemiştir ve belki de izleyecekler.sakçılar kızıyor bu ne biçim dizi diye (ama kızgınlıklarının , tepkilerinin ve ambargolarının nedeni dizinin senaryosu ve bu kızın rolünden çok yapımcının irem helvacıoğlu ile yaşadığı papazlık bence.(aralarında ne olduğunu kimin haklı olduğunu kimse tam ve gerçekten bilemez. )ve bu kızgınlıktan da dizide oynadığı ilayda da sözel olarak nasibini alıyor. saçma sapan yorumlar da tabii.kızgınlıktan dolayı haklı veya haksız çok eleştiri alıyor. bu dizinin konusu bahane edip osman sınav 'a olan o kızgınlıklarını oyuncuların ve dizinin üzerine dökenler çok. emin olun eğer osman sınav irem'le papaz olmasaydı sak fanları dizinin üzerine bu kadar fazla gitmezlerdi , en fazla olmamış derlerdi ve oyunculara da bu kadar fazla laf söylemezlerdi. erkan petekkaya ile yakıştırılmasa bile bu kadar dalga geçilmezdi kendisi ile. büyük oranla os'yi gömmek için yapıyorlar bunları.

    bu arada bir tanıtımın az bir bölümünü izledim , kusura bakma ilayda aptalca olmuş. bir de birisi twitter 'da iki foto atmış mehmet ali nuroğlu ile daha iyi çift olmuşsun diye .

    mehmet ali nuroğlu ile değişik bir auran ve bağın vardı. dizideki karakterlerinizin arasındaki bağ bir başkaydı. haa ne diyordum? bir fotoğraf var aşk sahnesi gibi , ateşli ve seksi. aranızda bir cam var. vedat şerefsiz , kafası güzel ve ateşli , aşık gibi bakıyor, sen ise korkmuşsun berrak...
    resimler...
    görsel
    görsel
  • atv'de yeni başlayacak ve 4 bölüm sonra yayından kaldırılacak olan dizide muhtemelen metres rolü biçilen ve dizinin fragmanında dişleri sapsarı görünen az ünlü kişi.
  • ev ahalisinin zamanında karagül'ü izlemesinden dolayı tanıdığım güzellik. o dönem dizide kardeşi rolünde olan ayça ayşin turan'dan dolayı biraz geri planda kalıyordu. daha sonra birinin sesi soluğu çıkmazken, diğeri netflixler hakan muhafızlar uçuşa geçti sektörde.

    oyunculuğa bakılmaksızın sırf yakışıklı ve güzel diye ilerliyorsa -ki öyle- bu sektör, kesinlikle hakkı yenmiş. şimdi tv'de yeni dizisinin fragmanında görünce oha lan negzel kız biliyodum ben minvalinde bir çıkışla sanki zamanında ben keşfetmişim gibi havalara büründüm. ama üstteki yazara katılıyorum, o dizinin tutma olasılığı sıffır.. ben kendisini, babam sayesinde pro izleyicisi olduğum arka sokaklar'da bir komiser rolünde uzun soluklu izlemek isterim*
  • sen anlat karadeniz dizisinde de oynamış oyuncu.
    kızın tüm dizilere olan hakimiyetimden dolayı önceki halini biliyorum. yüzünün tüm özgünlüğünü alıp götürmüş bu dudak dolgusuyla. ben çok severim saten ruj, parlak ruj ama hem dolgu hem de parlatıcıyla iyiden iyiye kız dudağına tereyağ sürmüş gibi olmuş ya yazıktır. dudak yüzüne büyük gelmiş ağzı hep açık duruyor bir de parlak rujla daha belli oluyor.

    estetiğe karşı değilim hatta herkes yaptırabilir ama şiş dudak görmekten instagrama giremez olduk. dolgu reislerden biri olmuş bu kız da dizinin fragmanlarına görünce instagram keşfete düşmüş gibi oluyorum. sıradanlaşmış zengin göstersin diye mi çok şişirelim diyor bu doktorlar anlamadım ki.
  • vampire benziyor.
  • çok güzel doğru
  • ınanilmaz guzel valla ben herhalde sevgilim olsa çok zorlanirdim. zira hic oyle bagimliliklari olmayan birisiyim ve birseye bagimlilik yada duskunluk bende fobidir. buna fena tutulur kendimi bozardim.

    ayrilsan falan yuzu gozlerinin onunden gitmez surada 5 dakika baktim dizide boyle etki yapti. çok fena.
hesabın var mı? giriş yap