*

  • habertürk'te fatih altaylı ile yaptığı programda gerçekleşmiştir.

    haberde ilber hocanın programın reklama girdiğini düşündüğü yazıyor; hocanın normalde de rahatlıktan taşakları yere çarpıyor ama bu sahnede gerçekten reklam arası olduğunu zannetmiş gibi bi pozisyon var.

    fatih altaylı'nın parmağı dudağında, boynu omuzlarına gömük sırıtarak hocaya "şit çıt şüş püş" yapması da gözlerden kaçmamıştır.

    kaynak
  • ilber hoca çok bilgili biri, ama biraz egosu tavanda
  • aptal bir kişiye aptal demek hakaret değildir. tespittir.
    başlığın düzeltilmesini rica ediyorum.
  • durum tespitidir hakaret değil.
  • "aptal" ve "salak" kelimeleri hoş tabirler olmamakla beraber bildiğim kadarıyla mahkemelerde ceza verilmiyor başka hakaret yoksa. hafif tabir olarak kabul ediliyorlar. rahmetli levent kırca bizzat yine bu programın sunucusunun yüzüne "salak" demiştir ve hiçbir şey olmamıştır.

    senelerce siyasal islamcı erdoğan'a güzellemeler yapan, erdoğan'ın demokrasi getireceğine inanan, erdogan gücü ele geçirip kafasındakileri uygulamaya koyunca da kandırıldık diyip ağlama moduna geçen yetmez ama evetçi hasan cemal'i nitelemek gerekse siz ne derdiniz? aydın olduğunu iddia eden ve siyasal islamcılar tarafından kandırılanlara ne söylenmesi gerekir? ilber hoca pek nazik olmamış ve yayında olmadığını sanarak doğrudan lafı koymuş.
  • aydın geçinen iki insanın kahvehane muhabbetini aratmayan lakırdıları.

    edit: "aptal" kelimesi hukuki olarak sorun teşkil etmiyormuş.

    not: bu ilber ortaylı ya verilen değerin kaynağını anlamış değilim. bilim adamı bilgili vs deyip duruyorlar. bilime katkısı noktasında bakıyorsun en fazla alıntı yapılmış makalesi 700 küsür kez alıntılanmış. bu mu yani bizim büyük bilim adamımız. büyük bilim adamlığı sıfatı osmanlı'yı yere göğe sığdıramayanlara değil araştırmalar yapıp makaleler yazıp ilgilendiği alana bilimsel olarak yön veren insanlara denir. ilber ortaylı iyi bir tarih yazarı ve hikaye anlatıcısıdır.
  • hala daha bunca başarıya imza atmış bilim insanlarının "egolu" olmasından şikayet edilmesi çok anlamsız. bu noktaya gelen insanların biraz egosu olur arkadaşlar. sonuçta onlar da insan. bunun yanında ego her zaman faydasız değildir.

    bir de kusura bakmayın ama bu eleştiriyi ilber hocanın yüzde biri bilgiye sahip olsa götü tavanda gezecek insanların yapıyor olması çok komik geliyor bana. neymiş ilber hoca, celal hoca çok egoluymuş. bir sebebi vardır belki ne dersin?
  • bu programın yayın tarihi ve tamamini izlemek için link atar misiniz kardeşler.
  • afedersiniz ama göte göt demiştir.
  • valla ortada hakaret falan yok, bildiğin iltifat etmiş ilber hoca. hasan cemal'in asıl hak ettiği sıfatları kullansa o zaman belki hakaret olabilirdi, o da belki.
hesabın var mı? giriş yap