• kurumsal sms hizmeti veren, güçlü api desteğine sahip ilgili alakalı bir servis. ayrıca memnun kalmazsanız %100 para iadesi veren tek firmaymış.
  • muz cumhuriyetinde ve hala ohal koşullarında yaşadığımızı bizlere bir kez daha gösteren türkiye'nin kaliteli ve lisanslı sms gönderim operatörü (idi).

    bazı müşterilerin sözüm ona zararlı içerikleri yüzünden lisans kullanımı an itibariyle engellenmiş.

    bu operatörün binlerce kobi düzeyinde müşterisi var. aniden 3 gün sms gönderememi demek bu rekabet ortamında bu kobilerin batması demek. sonra türkiye ekonomisi neden gelişmiyor? sonra neden dolar artıyor?

    müşterilerine bu e-posta'yı göndermişler;

    31 temmuz 2018, salı - 10:05

    şu anda, yaşadığımız kesintinin 67. saatindeyiz. bu süreçte, çeşitli yollarla bizlere destek olan, telefon trafiğine yardımcı olmak için farklı şehirlerden bile ofisimize gelmek isteyen, biz çözücez bu işi merak etmeyin diyerek devlet kurumlarını aramış olan, yıllardır sizinle hiç sorun yaşamadık bu süreçte yanınızdayız diyen, ihtiyacınız vardır şimdi sizin diyerek ofise tatlı gönderen, gönderdikleri mailler ile sürdürmesi çok zor olan bu süreçte, bizleri samimi olarak destekleyen tüm kullanıcılarımıza, çok ama çok teşekkür ederiz.

    an itibari ile tek derdimiz, yaşadığınız mağduriyeti bir an önce ortadan kaldırmak için, sms trafiğimizin yeniden açılmasını sağlamak. bu amaçla ilk işimiz cumartesi ve pazar günü kapalı olan devlet kurumlarının yetkililerinden pazartesi için randevular almak oldu. dün sabah ticaret bakanlığı ve btk yetkilileri ile görüşmelerimizi yaptık. şu anda her şey olumlu ilerliyor ama yaptığımız görüşmelerin ardından, pazartesi 14:00 civarında başlatılmış olan bürokratik süreçlerin ne zaman tamamlanacağını bilemiyoruz. yetkililer ile devamlı iletişim halindeyiz ve bu süreci hızlandırmak için her adımı takip ediyoruz.

    sosyal platformlarda bu kesintinin, lisansımız ile ilgili olabileceğini yazanlar olduğu için bu konuyu da açıklamak isteriz. yaşadığımız sorunun nedeni, bazı kullanıcılarımız tarafından gönderilmiş olan sms içeriklerinin, şikayetlere konu olmasıdır. btk’nın sitesinde bulunan yetkilendirilmiş işletmeler sayfasına, emarka yazarak lisans ile ilgili bir sorunumuzun olmadığını görebilirsiniz.

    sizlere, tüm gelişmeler hakkında bilgi vermeye devam edeceğiz.

    emarka iletişim a.ş.

    ***

    30 temmuz 2018, pazartesi - 16:15

    şu anda şirket yetkililerimiz ticaret bakanlığı yetkilileri ile durumun görüşüyorlar. bazı kullanıcılarımız tarafından gönderilmiş olan mesaj içeriklerinin şikayetlere konu olması nedeni ile tüm kullanıcılarımızın mağdur edilmeyeceğini ve sorunun en kısa zamanda çözüme kavuşturulacağını düşünüyoruz.

    emarka iletişim a.ş.

    ***

    28 temmuz 2018, cumartesi - 14:53

    bazı kullanıcılarımız tarafından gönderilmiş olan sms içeriklerinin, şikayetlere konu olduğunu belirterek, ticaret bakanlığı tarafından, bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu’na gönderilen 35643427 sayılı yazı nedeni ile kurum, sms gönderebilmek için mobil operatörler ile yaptığımız arabağlantıların durdurulması konusunda bir karar almıştır.

    mobil operatörler ile olan bağlantımızın aniden kesilmesi nedeniyle, şu anda servislerinize entegre etmiş olduğunuz sms apı miz, sitelerinizde kurulu olan e-ticaret eklentilerimiz veya platformumuz üzerinden sms gönderimi yapamamaktasınız.

    kurum tarafından alınan kararın detayları ve sorunun çözümü hakkında ticaret bakanlığı ve btk ile görüşmelerimiz sürmektedir. 6 yıldır kesintisiz hizmet verdiğimiz, siz değerli kullanıcılarımızdan, şu anda yaşadığımız kesinti için çok ama çok özür dileriz.

    sms gönderim servisimizde yaşanan bu kesintinin, iş süreçlerinizde ciddi sorunlara yol açtığını, kullanıcılarınızın, göndermiş olduğunuz şifreleri alamadıkları için sitenize veya mobil uygulamanıza giriş yapamadıklarını ve anlık iletilmesi sizler için çok önemli olan bildirim mesajlarının gitmemesinin şu anda sıkıntılar yarattığının farkındayız.

    biz buradayız ve tüm kullanıcılarımızı etkilemiş olan bu garip sorunu çözmek için, bütün iletimerkezi.com ekibi olarak çalışıyoruz. sizleri yarı yolda bırakmayacağız...

    emarka iletişim a.ş.
hesabın var mı? giriş yap