• taraf gazetesine göre pkk ve devlete arabuluculuk yapan balıkçı olan gizli kimlikli kişidir. gerçek isminin bu olduğu iddiası akşam gazetesi yazarı nagehahan tarafından ortaya atılmıştır.
    (bkz: pkk ve devlete arabuluculuk yapan balıkçı)
  • evet kendisi "balıkçı" imiş. bu kez kendini gizlemeden neşe düzel'e konuşmuş:

    http://taraf.com.tr/…kileri-rehin-almak-istiyor.htm
  • an itibarıyla beyaz tv'dedir.
  • an itibariyle cnn türk'de.
  • ismail beşikçi hakkında yazdığı terbiyesizliklere, cafer solgun'un mükemmel bir şekilde cevap vermiş olduğu kişi.

    http://www.cafersolgun.net/…e-minute-sayin-balikci/
  • onbir nisan tarihli yazısında ne dediği pek anlaşılmamış olan, kendine "kürt aydını" etiketini yakıştırmış olan kişi. yazı bu,

    http://www.hurhaber.com/…r/provokasyon-oncesi/15060

    polis eşliğinde sopalarla dicle üniversitesi talebelerine saldıran, ergenekon'un kolu hizbullah ile diyalog kurması için bdp'ye çağrıda mı bulunuyor?

    niye ki?

    yıldıray oğur, bu yazıyı, 'en akil yorum' olarak takdim ediyor,

    https://twitter.com/…rado/status/322331452501008385

    akil olmanın yolu, akp'nin hasımlarını ergenekon'un kollarının tazyiki ile diyaloga mecbur etmekten mi geçiyor?
  • (bkz: ak troll)
  • az önce kanal a habere telefonla bağlanıp suruç saldırısı hakkında konuştu
  • akp trollerinden birisidir.özellikle sosyal medya vasıtasıyla, havuz medyası ve yalan, iftiracı habercilik anlayışıyla nam salmış anadolu ajansı gibi sabıkalı ajitatör kurumların tarafgir haberlerini yayınlar durur.
    toptancı bir anlayışla, kürt direnişi adına ne varsa,pkk'ya bağlama konusunda çok mahir davranır.

    bu adam nedense bana hep musa anter'i vuran "hogir" lakaplı tip ve buna benzer bir çok pkk itirafçısını anımsatır.bu tipler hiç bir zaman gerçek manada pkk'lı da olamamışlardır.aslında hiç bir örgüt mensubu değildir.sadece kendi menfaat ve karanlık bağlarının adamıdırlar.işte bu adam da böyle biri.
  • batmanlıları bir kere daha sevdiren, barış ve kardeşçe yaşama olan inancımızı pekiştiren adam. kürtlüğün gizlenmesinin edep olduğu zamanlardan, kürt kimliğininin tartışıldığı, pkk'nın meşruyetinin tv'lerde sorgulandığı zamanlara geldik. böyle cesur, böyle ülkesini, halklarını seven insanlar olduğu sürece bu ülke terörü bitirir (evelallah). allah razı olsun.

    ön not: değil kürtçe konuşmak, "kürt" kelimesini kullanmak bile yasaktı!

    konuk olduğu ersoy dede'nin programın; pkk'nın 40 yıldır bitmeyen terörünü ve küt sorununun çözümünde katettiğimiz/katetmemiz gereken yolu çok güzel özetlemiş. allah razı olsun.

    "kürtlerin pkk tarafından çalınan hikayesinin sonuna geldik"

    "devletin bakış açısı, kullandığı yöntemler pkk'yı sorgulamayı engelliyordu. sürekli mağduriyet üzerinden kendisini ifade etme ve yaşatmayı sürdürebiliyordu ama o kalktı, sorun burada. onun için daha fazla saldırgan olmaya başladı. onun için içinde haklın olmadığı, çocukların kullanıldığı ve çocukların ölümüyle sonuçlanan eylem biçimlerine başvurdu. baktığın zaman bir şehir örgütlenmesi değil. bir dağ örgütlenmesi. şehir örgütlenmesine gittiğin zaman senin o hikayeye sarılman lazım, bir meşrutiyet aracı bulman lazım. e türkiye'de yok, çünkü siyasetin bütün kanalları açık. senin temsil kabiliyetin (a.n: hdp) dorukta. seni destekleyen insanlar bu ülkede siyaseten gelebilecekleri en yüksek noktaya gelebiliyor. bakanda oldu yani (a.n: akp'li kürt bakanlar), istese devletin ortağı da olurdu. (a.n: 7 haziran 2015 seçimleri sonrası hdp akp ile koalisyon yapmadı). e yerel yönetimlerde senin elinde. mecliste kendini ifade edebilmene bir engel yok, (üstelik) meclis başkan vekilisinde...(bkz: pervin buldan)
    ha şimdi halk sorgulamaya başlıyor...neden bu şiddet? ha bu şiddet doğruysa parlamentoda ne işin var?"

    ek.1: programın tamamı için ->
hesabın var mı? giriş yap