• kadınları kullanma klavuzu ve erkekleri kullanma klavuzu adlı kitaplarıyla ilgili soruları, baybul yarışmasına bizzat yollayarak kitaplarının reklamını yapan kişi
  • zamanıhnda deli dergisinde çalışmış. ama nedense orada fark edilmemiş...
  • sozluğumuzun bkz. fasilitesini yazılı basın versiyonunu milliyetin cuma ekinde ki köşesinde kullandıktan sonra, "gak gak" konuşmasınlar diye sözlükcülere öpücük gönderen yazar.
    rica ederim ilhan hanım lafı mı olur aramızda, esas bizlerden feda olsun buseler size.
  • yazdıklarını ve sözümona çook özgün fikirlerini heartless bitchesden esinlendigini düşündüğüm kişi.
  • 17.07.2003 tarihli milliyet gazatası roportacından alıntı ;

    soru: ya sevgi? (evlilik hayatının sevgi boyutunu şeediyo)
    boru: bunu nasıl anlatırsın bilmiyorum ama o evden çıktığında yatağın üzerinde pijamasını görürsün ya şu geçiyor aklımdan otomatik olarak: "canıım!" garip seslenmeler oluyor. "kurabiyem" diyesim geliyor, kafasını sallıyor, "civcivim" diyorum.

    gazetenin editinden dolayı yaşanan bi anlam kayması olabilir ama evden çıktıktan sonra, kafasını evdekinin görebileceği şekilde sallayabilen kocakafalı abiyi tebrik ederim.
    kurabiye ve civciv mevzusunda ise ne desem boş. daha doğrusu diyecek çok şey var ama vakti zamanında karşılıklı buseleşmelerimiz, iyi kötü bir mazimiz var kendileri ile. ama sözkonusu tabirlere maruz kalan abiyi tebrik etmekten gene geri kalmayacağım, hatta utanmasam kendisinin* her cuma millete gönderdiği gibi öptüm seni diyecem, o derece hayran kaldım kendilerine ve sabırlarına.
  • doğru erkeği bulma kılavuzu'nun yazarı. yol gösterici ,rehber, kılavuz
  • komik olmaya calisan ve bunu dahi basaramayan bir yazar.
  • "ben kadın-erkek ilişkileri üzerine, bir tarafı tutarak diğer tarafa kazık atma, tuzağa düşürme taktikleri vereyim bari" demeden önce ne yaptığını çok merak ettiğim, ağzını kocaman açarak gülmesine tahammül edemediğim, hitap ettiği kitlenin ne kadar büyük bir nicelik olabileceğini tahmin ettikçe bu işten para kazanmakta olmasına çok üzüldüğüm şahıs. karşılaşsalar, muhtemelen can dündar eşşek sudan gelene kadar döver bunu.
  • kitabinin tanitim turlari sirasinda tv’de rastladigim ve dudaklarindaki kan kirmizisi rujuyla, goruntusu kafama kazinmis olan bir yazar kisi. “erkek, cocuk gibidir. zaman zaman yaptiklarindan dolayi onu odullendirin, bir hatasini gorunce de cezalandirin." diye demec vermisti. umarim kendisi bile inanmiyordur buna.
hesabın var mı? giriş yap