• süper olay! büyük kolaylık. hayatımızı güzelleştirecek, nice genci derin bunalımlardan kurtaracak, mavi gezegenimizi barış içinde yaşanan mutlu bir toparlağa dönüştürecek olan müthiş bir fasilite (99 ruhu geldiysen çift tıkla ahahaha).

    şimdi şöyle yapıyoruz genç, bir ilişki yaşarken ço'zel olduğunu düşündüğün anlarda düzenli olarak ilişkiyi save ediyoruz. ne olabilir mesela bu ço'zel anlara örnek? bi saniye düşünüyorum...

    hah şey olabilir mesela, çılgınlar gibi sevişilmiş ve yatakta sarılmış mırlıyorsunuz sevdicekle. yok yok dur unut bunu. her şeyi de getirip sekse dayandırmayalım lan! hani oğlum aşk meşk kumkuma? ayıp. dur başka örnek bulacağım ben. şuna ne dersin? son derece tirendi bir mekanda minderlerin üzerindesiniz, önünüzde nefis bir manzara var, birbirinize sevgi sözcükleri fısıldıyorsunuz falan. evet, bu olabilir. işte böyle bir anda ilişkiyi save etmek çok avantajlı. çünkü kadın milleti manyak! bak o kadar iyi gidiyorsunuz, içkiler içiliyor, eşşeğe bile ilham verecek bir manzara var ama yanındaki ne? kadın. bu ne demek? her an arıza çıkabilir oğlum. yani ne bileyim, o ortamda bulunan ilik gibi bir manitaya bir an için gözün kayabilir ve bunu yanındaki görebilir. al sana bölüm sonu canavarı amına koyim. bittin oğlum hazırlan buna.

    "kime bakıyorsun sen?!"

    haah aldın mı babayı genç. demiştim ben sana. ama işte biz önlemimizi aldığımız için rahatız. çünkü, daha az önce save ettik ilişkimizi. hemen "quit" yapıyoruz. sonraki adımları biliyorsun, "load" diyorsun ve az önce save ettiğin yerden başlıyorsun ilişkiye. sevgi sözcükleri, minderler, manzara ve sen asla az önce baktığın tarafa bakmıyorsun. bak ne kadar kolay. demiştim ben süper olay diye. böyle böyle ilişkimizi hep en güzel halinde tutabiliyoruz. fireş yani.

    tek avantajı bu mu peki? yoo dostum yoo elbette ki değil. şöyle bir olayımız da var bu daha nefis. az önce baktığın ilik gibi manita vardı ya hani, diyelim ki o manitadan pozitif sinyaller aldın. böyle saçıyla oynamalar falan. bilirsin işte yahu ben mi öğreteceğim bunları bu yaştan sonra eşek herif! neyse, aldın varsayıyoruz sinyali ve bölüm sonu canavarı geldi:

    "kime bakıyorsun sen?!"

    bu kez alttan almıyoruz genç. alayına gider. çekiyoruz siktiri hemen: "quit", "enterenterenter", "start new game". işte bu kadar kolay. bundan sonrası duruma göre değişiyor. baktın yeni oyun süper gidiyor hiç yanmadan ilerliyorsun; o oyunda devam ediyoruz. baktın işler boka sarıyor, tekrar: "quit", "enterenterenter", "load game" ahahaha. hemen oradan "aaa" isimli oyunu seçip enter'a abanıyoruz.

    minderlerin üzerindesin, önünde mis gibi bir manzara, kollarında manitan...

    hayat bir oyun lan!
  • mükemmel fikir. ilişkiyi en güzel yerlerde kaydet sonra işler boka sarmaya başlayınca kaydetmeden çık. eski güzel yerden devam et. oha çok iyi fikir.
  • atalarımız bunu seneler önce düşünerek söz, nişan, nikah gibi checkpointli basit bir sistem koymuşlardır.
  • lag olursa işe yaramayacak uygulamadır. zira, kasar.
  • önce özel günleri bir yere save almaktan geçer.
  • (bkz: ilişkiyi save etmek) aramaya inanınca bu da bulunuyormuş.
hesabın var mı? giriş yap