• çok akıllıcadır. libidonuz tavana vurmuşsa seçiciliğinizi yitirebilirsiniz. en azından buna engel olur. düşünen arkadaşı tebrik ederiz.

    (bkz: allahım sen bana akıl fikir ver)
  • tehlikelidir mantıklı olan mastürbasyon yaptıktan sonra gitmektir. mastürbasyon yaparak giderken birileri görebilir. sonra gelsin sana linç. aman dikkat!
  • gayet doğaldır ilk buluşmada çiftleşilme ihtimali varsa, uzun zamandır manuel takılıyorsa birey evden çıkmadan iki fişeklemek daha sonra -ki buluşmalara yapılacak bir yatırımdır. tabi erkek olarak düşünürsek yarrağa santral kurma projeside mikemmel olurmuş.
  • bak gozunde canlandir "adam sikini cikarmis 31 ceke ceke yaklasiyor bulusma yerine" cevredeki insanlar panik icinde kizcagiz tutulmus tavsan gibi kala kalmis...
  • bence hatalıdır. boşalarak gitmek siz farketmesenizde kıza karşı birşeyler hissettiremezsiniz. çünkü vücut olarak enerjisini atmış ve bilinç altı kız birşeyler hissetmeyecektir. malesef hani o elektrik tutması olayı var ya. ama dolu ve enerjik giderseniz siz farketmesenizde o kıza hissettirirsiniz. olayı koparırsınız. hatta buluşma ayarlamadan önce 3 4 gün tutun beyler dayanın.
  • sevişmeyen ama temas, bakışma, öpüşme vb kur hareketlerinden sakınmayan bir çiftin erkek tarafıysanız ve sevgilinin yanında erekte halde dolaşmak istemiyorsanız düşünülebilecek seçeneklerden biridir.

    - murat sende bir durgunluk var, keyfin yok gibi.
    + ne bileyim ya hande. bir ağırlık çöktü üzerime.
    - bir sorun yok değil mi?
    + bana bir fotoğrafını verir misin?
    - aşkım ya çok romantiksin.
hesabın var mı? giriş yap