• - mehmet hani çok küçüktü. gerizekalı ya çok korkutmuştun beni küçük diye.. şu an gayet iyi gözüküyo. kalkınca gayet büyük oluyodur.
    - böhühühüaüaüahüh!!
  • (çeşitli anılarından bahseden sözlükçü kardeşlerimize ithafen)

    - aa bu ne?
    -- penis eehehehe. ağzına almak ister misin?
    - aa konuşuyor bu penis.
  • daha enteresan, hayalgucu kullanarak, farkli yollarla cekici gorunmeyi beceremeyecegini bilen erkeklerin, kucucuk dunyalarinda olusturduklari, kizlari sasirtma fantazilerinin sonucu olarak turemis, bir yigin "penissiz kucuk kardese oynamayi ogreten agabey" 'in kendi ic konusmalari gibi aslinda.

    daha degisik ama, prensipte ayni olmak kaydi ile yapilmisi da var:
    (bkz: hayatinda ilk defa goren misafirin nidasi)
  • - oh my god!

    su aralar benim penisimi ilk kez goren her kiz boyle diyor. eskiden de allahim sen aklima mukayyet ol yarabbim derlerdi.

    yerse.
  • hakkında yazılanlardan anladığımız kadarıyla karikatürize edilebilen bir figürmüş ilk kez penis gören kız. bunun sebebi nedir bir düşünelim madem. yani misal bir başlık açsam, "ilk kez vajina gören erkek" diye, böyle ilgi görmeyeceği kesin; hem bu çeşit başlıklarda her zaman rastlanan başlıkta anlatılanın tersi durumun bkz.sini verme durumu bile gerçekleşmemiş, demek ki ilk kez vajina gören erkek kafamızda oluşmuş bir kavram değil.

    ilk kez penis gören kızı nasıl resmediyoruz? eliyle ağzını kapatıp "oo bu da nesi?" diyen bir resim canlanıyor kafamızda, 70ler alman porno filmlerini, russ meyer filmlerini andıran bir görüntü. cinsel konularda aydınlanmamış, bilgisiz, içgüdüsel, hayvansı bir varlık olarak düşünüyoruz diyebiliriz. zira daha önce penis görmemiş ve konu hakkında fazla bilgi sahibi değil, ama penisi görünce direk içindeki hayvan canlanıyor. erkek bu durumda bilgi ve iktidarın sahibi oluyor. kadını penisini göstererek etkiliyor/etkileyemiyor. elimize yediğimiz yemekten bir parça alıp kediye uzatmak gibi; yiyecek mi, yemeyecek mi? ayartıyoruz kediyi.
  • muhtemelen kuzen, kardeş vb kişilerle 3-4 yaş civarında gerçekleşeceği için sadece kendi bedeni karşısındaki bedeni karşılaştırma amaçlı inceleme/bakma olucaktır, sözlerden çok. zaten bu yaş grubunun kelime haznesi son derece dardır.

    ötesi için (bkz: sozluk yazarlarinin cinsel fantezileri); (bkz: penise yüklenen ulvi anlam)
  • (bkz: pipi/@erci)
  • belki ilk kez değil ama...

    (bkz: #8728420)
hesabın var mı? giriş yap