• yönetmen koltuğunda gökhan murat toktamışoğlu'nun oturduğu ilk seans nmsm, metro istasyonunda fobileriyle uğraşan bir kızın hikayesini konu ediyor.

    vizyon tarihi: 4 mart 2022
    yapımcı: hann yapım
    türkiye dağıtım: cj entertainment
    tür: korku
    süre: 60 dakika
    yapım yılı: 2022
    ülke: türkiye

    yönetmen: gökhan murat toktamışoğlu
    senaryo: gökhan murat toktamışoğlu

    vizyon tarihi: 4 mart 2022

    filmin fragmanını buradan izlemek mümkün.

    ayrıca (bkz: ikinci seans aeep)
    ayrıca (bkz: son seans mtth)
  • sözde ‘’gerçek bir olaydan esinlenilmiştir’’ şeklinde pazarlanan filmler yerine kurguyu tercih ederim valla. mis gibi sıfırdan üretilmiş iş, şansı bol olsun. sonunda, olay aslında neymiş diye internette arama yapmayacağım.
  • (bkz: nmsm)
  • o nasıl fragmandır öyle yaaa? merakla bekliyoruz efenim
  • fragmanı çok kötü duruyor. ayrıca aynı gün eksi'ye ısmarlama reklam entry'si girdirilmesi de itici olmuş...
  • film fobilerin baş harfinden oluşuyor. niktofobi; karanlıktan korkma / mizofobi; kirlilikten korkma / skiofobi; gölgelerden korkma / musofobi; fareden korkma. bu korkuların hepsi bende var. hazır vizyondayken gidip bayılsam mı acaba!
  • sadece 14 gün vizyonda kalacağını duyurarak bugün gösterime giren, korkudan ziyade psikolojik gerilim türündeki yerli film.
  • günümüz oyunlarının canavar grafikleri filmden daha güzel olmasını bu filmde görüyoruz btw ekşide güzel pr çalışması yapmışlar yorumlara bak :) vereceğiniz para ile simit yiyin daha yararlı
  • sinemada izlediğim en kötü film olabilir. aslında film demek doğrumu bilmiyorum ama buna film demek diğer filmlere ayıp etmek amlamına gelebilir. çöpe atacak paranız ve değeri olmayan bir saatiniz varsa, parayı çöpe atıp, çöp kutusunun başında bir saat vakit geçirerek daha keyifli vakit geçirebilirsiniz.
  • dün izlemiş olduğum film. aslında pek öyle film gibi değil, hikaye yok. random korku sahneleri geliyor sonu da bir yere bağlanmıyor. görsel efektleri de öyle çok iyi değil.
    aklı başında bir insan evladı olarak metroda uyuyakalmak sebebiyle metro durağında mahsur kalsam, gider metronun girişinde oturup beklerim. en fazla 4 ya da 5 saat beklersin, sabah 5te falan açılır yani metro istasyonu dediğin şey. filmdeki ablamız ise kendini yerden yere atıyor. metronun girişini kapalı bulunca dolanıyor da dolanıyor. bağırıyor çağırıyor. sonra halüsinasyon falan görüyor. ablacım otur kapının orada sakin sakin bekle işte. niye bilmediğin karanlık yerlerde dolanıyorsun? ama yok o zaman film olmaz. işte öyle bir film :)
hesabın var mı? giriş yap