• bayan sesi taklit ederek arkadaşlık sitelerinden bulduğu abazan numaralarını arayarak işleten kişi :
    https://www.youtube.com/user/ifysyapim/videos
  • bu kadar gereksiz ve bu kadar geri zekalı videolar yükleyen insana denk gelmemiştim daha önce.

    şöyle özetlemem gerekirse, insanları arayarak saçma sapan şeyler söylemeye başlıyor, insanların buna inandığını sanıyor ve itici, düzgün konuşamadığı türkçesiyle de komik olduğunu düşünüyor.

    korkunç, azalarak bitmesini temenni ederim
  • ilginç biri. ses değiştirme makinesi gibi.
  • dışardan iyi aile kızı olan ruhumun içteki eğlencesi. omlege'de ekranı kapatarak önce kız sesi çıkarıyor. ardindan kendini gosterip insanlarin (ozellikle erkeklerin) reaksiyonlarını video haline getiriyor. cok acayip sosyolojik tezler yazilabilir. ınsanlarin ahlaki ve bireysel davranışlarını bu kadar doğal görme fırsatım olmamıştı. etikligi tartışılır ama gercegi yansıttığı kesin. ayrıca kişinin küçük bir çocuğa 'kapat o kamerayı, bir daha girme böyle yerlere' demesi de insanin derinlerinde değişmez ahlak kurallarının olduğunu gösteriyor, hoş bir detaydı.
    youtube'daki hic bir icerige bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum.

    biraz ekşi itiraf gibi oldu ama durum boyle.
  • her videosunda ''türkiye cinsel açlığın afrikasıdır'' sözünü kanıtlayan abazaların korkulu rüyası namıdiğer ahtapot niyazi.
  • tesadüfen videolarini görüp izledigim ve ayni zamanda eglendigim youtube sayfasi var. yeteneklidir, kesfedilse guzel olur.sadece abaza avi yapmiyor ilginc dogaclama yetenegi var kendini gelistirirse guzel olur. yaptigi sey kiz sesi cikartip sosyal medyaya numara birakanlari arayip isletmek kimi zaman abazalara sarki soyletir kimi zaman onlari havlatip, miyavlatir veya anirtir. keyifle izliyoruz takip ediyoruz son videosunda psikolojik sorunu oldugunu anlatmis insallah kardesimiz sagligina sihhatini kavusup daha guzel isler de yapar.
  • psikolojik sıkıntıları olduğunu öğrendiğim beni geçmişte fazlasıyla güldürmüş bir kişilik. güzel kardeşim benim , eminim ki başka insanlardan kaynaklanan bir takım bunalımlar içerisindesin ve bu sıkıntılar arta arta artık dağ olmuş vaziyette fakat sana ciddi manada manevi bakımdan yardımcı olmak istiyorum. bunu okuyor ve discord kullanıyorsan beni ekle iki çift muhabbet edelim , üzme kendini.

    discord: fksociety#9654
  • buraları canlı yayında okuduktan sonra takipçilerine olan sevgisini “iyi ki varsınız ak” diyerek dile getiren canayakın adanalı hemşerimiz.
    (ne zaman bu gece erken yayacam diye düşünsem , o gece yayın yapıp beni işe uykusuz göndermesi de ayrı bir durum)
    suriyeli mahmud ve “bas yeğenim bas” replikleri işyerinde aramızda şifreli espri konusu olmuştur. iyi ki vardır.
  • bu akşam ya tarihinin en büyük trolünü yedi, ya da fena faka bastı.

    daha canlı yayının ilk çeyreğinde, bayan bir tanıdığı aracılığı ile kendisine verilen numaradaki adamı işletmek üzere aradı. trollenecek adam telefonu açar açmaz sesi çatallaştı ve bir meramını anlatmak istedi. bir bayanın kendisinden 30 bin tl istediğini, parayı ona gönderdiğini ve istanbul'a gelmesini orada buluşmasını istemiş. bu avanak parayı yollamış. sonra atlamış otobüse kadını görmeye gitmiş ama ortada kadın falan yok. feci şekilde dolandırılmış ve üstüne üstük beş parasız ortada kalmış. sesi çatallaşmış dokunsan ağlayacak haldeydi. ilker anlatılanları duyunca, ses tonunu normale çevirip olayı anlamaya çalışırken sanırım jetonu düştü.

    ortada dolandırılan bir adam vardı ve ihale ona kalabilirdi. can havliyle telefonu kapatıp kendisine bir daha numara verilmemesi üzere sağa sola küfretmeye başladı. belli ki çok korkmuştu. aşırı gergindi ve daha fazla yayına devam edemeyeceğini söyleyip aniden yayını kapattı.

    ya ilker kardeş çok rahat konuşuyordun. sen yıllarca milletti trolledin, şimdi ise birileri seni fena trolledi. umarım trollemedir. eğer gerçekten ortada bir dolandırılma hikayesi varsa, numaranı tespit edip, şüpheli diye çağırabilirler. tabi olayın senle alakası yok ama, profesyonelce davranıp herkesten numara istemeyecektin. umarım yarın yine yayına çıkarsın, ne yalan söyleyeyim, trollerini keyifle izliyorum.

    tanım: youtubute üzerinden abaza avlayan youtuber.
  • adama ön yargıyla yaklaşmayın adamın amacı sadece trol yapmak değil ahlaksızlara kendi çapında ders vermektir.
hesabın var mı? giriş yap