ilker kaleli
-
bebekte yasayan bir bebek olan, kus, balik, yengec...
-
bütün bir gece kayıp şehir dizisinde erdem yener diye izlediğim oyuncu. değilmiş ya la! gelecek vaad ediyor.
-
kayıp şehirden bir önce son dizisinde oynamıştır.
doktor alper'miş ya la! şu yiğit özşenerle birlikte iran'a giden hani. ben de diyorum bu çocuğu bi yerden biliyorum, nerden nerden... -
başarılı oyuncu. kayıp şehir'de canlandırdığı karakter terlikle dövülesi yalnız.
-
hatunların efendi adam yerine piç tercihindeki piçin, fotoğrafını isteseler; kendisinin fotoğrafını gösteririm.
-
karakteri sebebiyle cok fena gicik oldugum oyuncu. cok fazla yakismis karakter kendisine.
edit: ne biçim yazmışım. karakteri derken, o zamanlar oynadığı karakterden bahsetmiştim. -
kayıp şehir dizisinde irfan karakterini çok iyi canlandıran oyuncu.. karakter tam oturmuş. dizinin seyir ne olur bilmem ama su ana kadar çok iyi bir oyunculuk çıkarıyor. boyu 1.70'tir
-
güzel şarkı soyleyebilen oyuncular kervanına katılan kayıp şehir oyuncusu.
http://gecce.com/…ilker-kaleliden-aman-aman-sarkisi -
beyazda azbucuk anladıgım kadarıyla duzgun,seviyeli bir arkadas.kayıp şehiri basarılı buluyorum uzun surer de kalırsa bitnce londraya donsun bu da seruven olsun diyorum
-
bugün tophane'de gördüğüm, görmekle de kalmayıp göz göze geldiğim, ancak şahsıma tanıdık gelmesi sonucu eski bir okul arkadaşım falan sandığım, sonradan ayılıp, bir tv dizisinde oynadığını hatırladığım adam. iyi oyuncudur.