• hakiki herbokolog. (olumlu anlamda). e-spor insani. turkiye'de "e-spor nedir?" (bkz: zira nedir) diye sorulurken kendisi ile e-spor fikir teatisinde bulunmustuk. (seneee gecen sene degil). dijital sporlar yazari, karıkoca gaming es baskani. asabi ama durust kardesimiz.

    ayrica sene 2018 olmus, hala kendisi hakkinda hicbir sey yazilmamis olmasi da ilginc. cevrendeki herkes mi liseli, oglum?
  • candır. konusuna hakim, oturup saatlerce konuşabilirsiniz. büyük firmalara sktir çekmekten kendini alı koyamamış bir derviştir. göt tertiptir bi de, bundan kimliğimi de ifşa ettim aq. frp camiasının eski demirbaşlarından. espor emekçisi, işini de hakkını vere vere yapar. bu adamın girişimleri ile espor türkiye de bir yerlere gelecek.

    ikinci entry in ben olayım istedim bebitom.
  • sosyal medyada yazdıkları göz önüne alınırsa, dobra adamdır. yazdıklarının dayanağı vardır. alanında takip edilesi kişidir.
  • türk espor sektöründe akla gelen ilk kişilerden biri, ülke esporuna sayısız katkı ve proje sunmuştur. çok iyi bir insandır, türk esporu ona borçlu. aynı zamanda ortağımdır.
  • yıllar yıllar evvel frpnet'in, taksim orta-dünya'da düzenlediği bir frp etkinliğinde tanışmıştım. yıllar içerisinde birçok projeye beraber imza attık. aynı ofiste yanyana çalışıp akşamları bol bol içmişliğimiz de olmuştur.

    askerden önce upuzun lüle lüle saçları varken, askerlik macerası sonrasında bu sevdasından vazgeçmiştir. ufak boyutlu bir random encounter olduğuna bakmayın. sert mizaçlı bir karakterdir. sürekli olarak kargo firmalarıyla sorun yaşar ve inatla ana bacı sövmeye devam eder.

    şu sıralar karı-koca gaming platformunda eşiyle beraber oyun, geek kültürü ve sinema için bazı işler yapmaktadır. uzun süredir level dergisinde yazarlığı vardır. aynı zamanda dijital sporlar tarafında sürekli olarak organizasyon peşinde koşar, e-spor turnuvaları düzenler.

    ikinci dünya savaşı hikayeleri ve cyberpunk manyağıdır. saatlerce konuşabilirsiniz.
  • her gamescom oncesi almanya vizesinde sorun yasayan zat-i muhterem.
  • müdür
  • bu adam yapıyor ya.
  • teknoseyire bugün konuk olmuş arkadaş, en az izlenen yayın oldu galiba adamların tarihinde. eşinin sesi yayındaydı paso. önüne geymir rgb hiperiks kondenser koymuşsun dayı bari arka plan sesi bastıracak bir program kullansaydın.

    edit: ben niye bu adama bu kadar yüklenmişim ki. neyse. kendi halinde geek gamer bir arkadaş.
  • kafa adamdır severim kendisini. az diablo oynamadık zamanında :)

    daha iyi yerlere gelmeyi fazlasıyla hak ediyor yolun açık olsun ilker.
hesabın var mı? giriş yap