• sohbetiyle, içindeki çocukla hayatıma renk katmış yazardır, iyi ki vardır.
  • saf-
    de-
    run..
    "ben bir maskara değilim ama, bir safderun olduğum, bir koca çocuk olduğum muhakkaktır...

    yazdıklarıyla, düşünceleriyle ve bir çocuk gibi saf olan kalbiyle günü aydınlatan, neşe veren edebiyat sever, çok okur bir güzel kadın. hayatta güzel şeylerin de olduğunun yegane kanıtı. bana nick altı yazdırmış, düşünceli badim.
  • ilk defa bir sözlük yazarı hakkında yazıyorum. günümü güzelleştirdi bu yazar arkadaşımız. bu kadar tatlı ve pozitif bir kadın tanımamıştım sözlükte. kendisine ve tatlı kedilerine o pozitif enerjileri ben gönderiyorum asıl :)
  • yalnızca ikimizin anlayacağı bir kelime belirlememiz gerekseydi, bu kelime gloria olurdu. az ama öz yazan, dinleyen ve anlayan badim.
  • canım ilkimilki, hangi kelimelerle anlatabilirim bilmiyorum ama dünyanın en harika kişileri arasında benim için. tanışmamızın 2. senesinin dolacağını hatırlatmış.. 2 sene tam 2 sene boyunca biz hiç kopmadık. ben bu 2 sene boyunca çok git gel durumlar yaşadım. bir adet tükenmişlik sendromu atlattım, travmalar, sevinçler, ölümler vs vs. yanımda hep o vardı. onun yanımda olması için yüz yüze olmamıza gerek yoktu. farklı ülkeler binlerce km... ama hiç kopmayan bir bağ. hiçbir zaman bana sitem etmedi. doğum günlerimde, özel günlerde dünyanın en ince en naif hediyelerini verdi. onun sayesinde bir yıldızım var, onun sayesinde sahiplendiğim bir hayvanım var. bazen kendimi kapadım mesajına günlerce cevap atmadım bazen heyecanla ondan sakladığım sırları anlattım ve beni hiç yargılamadan akıl vermesine gözlerim dolu dolu baktım. bazen bir hevesle hayatımıza yeni birini çekelim diye fesleğen ektik :p bazen insanların bencilliği hakkında uzun uzun konuştuk. bu kadının en mükemmel yanı nedir diye sorsalar "temiz kalbi" derim. yargılamaz, yadırgamaz. sevgililikte veya dostlukta en önemli şey karşında bulunan kişiyi çıkarsız, beklentisiz sevmek. bizim dostluğumuz böyle. birbirimizden bir beklentimiz yok sadece karşımızdaki kişiyi sevmek var. iyi ki ama iyi ki var!
  • canım ilkimilki, iyi ki ama iyi ki doğmuş. sözlüğün bana kazandırdığı en değerli dost, en güzel ve en içten kalp. bugünün anlamı sensin ilkimilki.
  • daima bana ilham olur kendisi. "tülayy ne olur dönn" diyen adamla da empati yapmamı sağlayamazsınız hanımefendi.
  • bizleri bırakıp gitmiş değerli badim
hesabın var mı? giriş yap