• sevgili tufan,

    abimin en yakın arkadaşı olmana rağmen risk budur deyip sana aşık olmuştum. hem de ne...

    evinin ziline basıp basıp kaçardım. telefonunu gizli numaradan arayıp sesini duyduktan sonra kapatırdım (o zamanlar çok meşhurdu. biz de gaza geliyorduk, napalım). dönemin popüler şarkılarının sözlerini değiştirip seni ve sana olan aşkımı anlatacak şekilde uyarlardım. dersane sınıfımdaki kızları da ayartıp hepbir ağızdan bu şarkıları söylerdik. ders çalışmak için bizim eve geleceğini haber alınca kendimden geçerdim. kulağımı abimin odasına dayayıp ne konuştuğunuzu öğrenmeye çalışırdım. mezuniyet balonuza geldiğimde balo boyunca yanında oturduğun kızı sevgilin sandığım için tuvalete gidip hüngür hüngür ağladım.

    gülüşüne, saçlarına ve basketbol oynayışına bayılırdım.

    çok güzel çocuktun lisedeyken ama geçende facebook profiline baktım losttan beter bozmuşsun. bi çekidüzen ver kendine allasen.

    sevgiler, g.
  • gökçe...

    seni evine kadar bırakıyordum senden habersiz... yıllar sonra ilkokul öğretmenimden aldım haberini:

    allah analı babalı büyütsün.
  • kubilay,
    seni geçen gün kampüste gördüm, aynı okuldaymışız. bir platonik hikayeyi ikinci kez kaldıramayacağımı farkettim. 12 yıl geçmiş hala çok şekersin, yanaklar aynı duruyor. ne güzel günlerdi, sence de öyle değil mi ?
  • lanet olası harun,

    hep böyle söylerdim sana. o zamanlar farkında değildim bunun aşk olduğunun, hatta nefret ediyordum senden ki her fırsatta kavga ederdik biliyorsun. ineğiydin sınıfın, ama zerre beynin yoktu. benim herhangi bir notum kötü gelse ağlatırdın dalga geçerek. zeynep'ten aşırı kıskanırdım seni. o da bir inekti ve çok çirkindi. sen de pek hoş bir şey değildin ama olsun. her neyse, ilkokul 5'e kadar birlikte okuyabildik zaten, sonra gittin.

    işte sen gittiğinde mi değişti her şey bilmiyorum ama aklım bu işlere ermeye başladığı andan beri ilkokul aşkı dendiği an aklıma senin ismin geliyor. bak yine gelmiş olmalı ki yazıyorum. sen gittikten sonra ikimiz de lisedeydik bir daha konuştuğumuzda. üniversite sınavı sonrasında da konuşmuştuk sanırım bir kere. yani gittiğinden beri onca sene içinde toplasan 2 kere konuştuk. ama hala hatırlıyorum işte. şimdi nerede ne yapıyorsun hiç bir fikrim olmasa da olsun.

    bir de söylemek istediğim bir şey var. resim dersinde birlikte yaptığımız bir sulu boya resmi vardı. duruyor hala.
  • ayşegül,

    ikimiz de evde kaldık amk.
  • giderken evin duvarına seni hiç unutmayacağım yazmıştın ya, harbici mi? kızım valla unutmuşsundur lan, bıraktığım düşü kim bilir kim büyütmüştür. çok orospusun sibel.
  • servis soforum mustafa abi..

    arkadasim da sana asikmis diye duydugumda, beni ilk defa bir erkek icin aglatan insan..beni apartmanimin kapisina kadar birakip iceri girene kadar orda bekleyen ilk erkek..
    seni simdi gorsem de tanimam..torunlarin bile olmustur senin ya..ne demeye asik oldum sana ben ki..alla alla..neyse..allah uzun omur versin..
  • başak,

    ulan o zaman gözüme ne güzel geliyordun. keşke yıllar sonra facebook'tan ekleyip kendinden tiksindirtmeseydin...

    yine ufak tatlı bir anısın işte.
  • sevgili atarim,

    seni bütün kızlardan çok sevmiştim. okul çıkışı bana aşık olan kızlar peşimden koşarken ben sana kavuşmak için onları atlatırdım... bir keresinde sana olan aşkımdan başparmağım morarmıştı ve tırnağım iltihaplanarak kopmuştu. düşük pikselli yüzüne, 8 bit sesine, zarif kollarına çok alışmıştım. kim bilir şimdi neredesin?
  • ipek,

    göt sıç bok.

    oh be.
hesabın var mı? giriş yap