• gün geçmiyor ki eğitim sistemini sikecek farklı gelişmeler yaşanmasın... ilkokul kitabında “gir götüme”, “götüne sokmuş”, “götünden çıkarmış” gibi andavalca ifadeler bulunuyor.

    şimdi bu kitabı alıp, yazanından onaylayanına, basanından dağıtanına varıncaya kadar “götüne sokmak” gerekmez mi?

    buyrun kaynak

    bu da sansürsüz hali

    edit: ulan ne sığırlar var... burada bizim takıldığımız mevzu “göt” ifadesinin bulunması değil, isterse götün resmini koysun, bana ne amk. meb’in 100 temel eserinin içerisinde bulunması facia, ilkokul çocuklarına okutulması rezillik.

    buna normal diyenlerin çocuklarına insan anatomisini izletip hayata hazırlamak müstehaktır ama çocuklara yazık. siz üremeyin lan amk!
  • gozdur o got olsa duramazsin
  • halk diliyle eğitim verelim o zaman dedirten yorumlar yapılan bir haber.

    ağzımı bozacağım: lan yavşak, oldu o zaman halkımız eşek sikiyor diye okullarda eşek de siktirelim. bazı şeyler alt kültürdür, bazıları ise kültür. kültürünü inkar et denmiyor, ama argonun da dahil olduğu alt kültürünü git sokaktan öğren, ilkokulda değil. yavşak. sinirim geçmedi. yavşak.
  • ülkenin en tepesindekinden en dibindekine kadar mevcut zihniyetinin yansıması olan rezalet!

    zihniyet kaba kuvvet üzerine, kavga gürültü üzerine kurulu olunca sonuç bu oluyor. katranı kaynatsan olur mu şeker demişler ülkeyi yönetenlerin her gün tv'lerde kullandıkları kelimeleri görüyoruz, bu zihniyetle verecekleri eğitimin kalitesi de "göte sokmak" 'tan ileriye gitmiyor işte.

    resmen yeni nesli küçük-büyük demeden her anlamda yozlaştırmaya ve şiddete meyilli hale getirmeye yemin etmişler!

    edit:

    bakın mesela "en diptekinin zihniyeti" diye bahsettiğim andavallardan birisi daha entry girmeden kendini belli etti bile! #75983168
  • yoksa "ali topu tut." ifadesindeki "top" bizim bildiğimizden farklıymış da haberimiz mi yokmuş?
  • doğruluğundan emin olamadığım olay. sansür çekilmiş. ilkokul çocuğuna sansürsüz bize sansürlü mü ?
  • he amk. kapaktaki minyatür de sakat duruyor zaten. atın diğer kısmı kasıtlı olarak kadraja alınmamış. kopuzda da gizli mesajlar var.
  • halk hikayesi halk dili ile anlatır diyen arkadaşa çok güzel halk içinden küfürler sıralayacaktım da zorda olsa tutabildim. 7 ceddinin suçu yok çünkü. be sıçmık tohumu,ilkokul çocuğuna senin bir orospu çocuğu olduğunu da mı öğretelim yani? bi izin ver ergenlik çağında olsun sonra öğrenir zaten. ne de olsa halkın malını halk ile paylaşmak lazım değil mi? (kusura bakmayın ama orospu çocuğunu da nasıl tarif edebilirim bilmiyorum)
  • hükümeti deizm ile uğraşırken ilkokul çocuklarına işemeli sıçmalı, göte bir şeyler sokmalı kitaplar okutuluyor. işte öyle bir memleket.
hesabın var mı? giriş yap