• yaşam koçu, diyetisyen, fitness antrenörü, plates eğitmeni şahıs. şişli'deki portakal spor salonunun sahibi.

    kilo vermek isteyenlerin muhakkak görmesi gereken kişi. disiplinli ve çalışkan biridir, birazcık da delidir. kilo verdirmeden sizi yollamaz. kilo vermek için kararlıysanız o sizden daha kararlı olur hatta kafaya takar, takıntı yapar yine de o kiloları verdirtir.

    vücut çalıştığı için ilk görünce kendisini güreşçiye benzetirsiniz ama işinin ehlidir. fitness ve plates konusunda kişiye özel çalımalar yapar. kimseyi ilgisiz bırakmaz. dedim ya adam takıntılı.

    bu dönem yoğunluktan randevu kabul edemiyormuş ama yine de sağlıklı kilo vermek isteyenler ilter faik kaya ile irtibata geçmesini öneririm. telefonu: (0212) 240 6715

    not: 5 ayda 18 kilo verdim
  • randevu iptalinde kaba konuşularak cezalandırıldığınız kurumun sahibi.

    şöyleki; 10 gün önce aldığım randevuyu iptal etmek için 2 gün önceden arıyorum. 2 gün var daha. kibar kibar gelemeyeceğimi söylüyorum. telefonu açan arkadaş, arkada birine soruyor. randevuyu iptal edecekmiş ne diyeyim diye. arkadan sert bir tonla "iptal et başka randevu açamayacağımızı söyle" diyor.

    ben de zaten artık istemediğimi iletip kapatıyorum.
  • mayıs'dan ekim'e kadar geçen 6 aylık sürede, arada 2 defa yaz tatili, 2 defa da bayram tatilleri girmesine ve her seferinde kilo almama (1'er kilo) rağmen, 30 kilo vermeme yardımcı olan adam. şimdilik ara verdim 4-5 kilo alarak, tekrar vermem gereken 15 kiloyu vermeye gidicem.

    delidir, eğer sizden negatif elektrik aldıysa, her türlü cinsliği yapar, çalışmaz, ters davranır hatta kabalaşabilir bile. ama eğer elektriğiniz tutarsa, şeker gibi adamdır, her türlü yardımcı olur.

    ama onu bu kadar başarılı yapan, danışanlarına karşı tavizkar olmamasıdır. haftasonu, kahvaltı davetim var, perşembe günü arkadaşımın doğumgünü var, c.tesi arkadaşlarla maç izlerken 1-2 bira içicez filan gibi şeylere tahammülü yoktur ve ona uygun bir liste vermez. yazdığı listeyi, birebir eksiksiz uygulamalısınız. listeyi size uydurmaz, sizi listeye uydurmaya zorlar, uymazsanız da, devam etmez.

    whatsapp grubuna devamlı videolar göndererek, hem motive eder, hem de bilgi verir. verdiği diyet listesini uygulamak kolay değildir ama sihirlidir, işe yaradığını görünce motive olursunuz. 2 haftalık listeler verir ve vücudunuza, kilonuza göre bu süreçte 1-6 arası kilo verirsiniz. ben mesela 6 kilo başlayıp, 5,2,4 gibi kilolarla devam ettim. ve kaliteli kilo verdirmeye çalışır, özellikle de yağdan kilo vermeniz için listenizi hazırlar. sadece su kaybetmenizin, bir önemi yoktur onun için. özellikle obezite sınırları içinde olan ve daha hızlı sonuç almak isteyenlere tavsiye ederim.
  • interaktif beslenme uzmanı.
    sadece zayıflamak değil farklı beslenme bozuklukları olanlardan da gidenler var.
    sürekli iletişim halindedir. aklına takılan bir soru varsa mutlaka cevap verir.
    ama randevularında en az 1 saat beklemeyi göze almak gerekir.
    kafanız uyarsa çok tatlı biridir. uymazsa siz de bir daha gitmezsiniz , o da gitseniz bile listenizi yazar 5 dakikada yollar.
    sonuç olarak enteresan , bence sevimli hümanist biridir.
  • balayı için gittiği girne'de bir otel de bodyguardlar tarafından fena halde dövülmüş. http://www.hurriyet.com.tr/…dehseti-yasadi-40868866

    "- bu kıyafetle club'a giremezsiniz." den başlayan tartışma nasıl bu hale gelmiş?
  • kendisi diyetisyen/beslenme uzmanı değildir.

    ilgili link aşağıdadır.

    http://diyetisyendunyasi.com/…etisyene-dayak-yalani
  • her yere astığı gençlik fotoğraflarından anladığım üzere kendisi eski sporcu, şimdi kilolu bir adam. çok konuşuyor. çoğunlukla aynı şeyleri konuşuyor. yanında çalışanlar ona hocam diyor. spor akademisi mezunu sanırım ama emin değilim. beslenme kurslarına gittiği söylenmişti.
    dikkat çekmek için renkli çoraplar, takım altına crocslar vs giyiyor. sanırım bir tür "dahiyim ben " imajı. değil.
    gün boyunca whatsapptan video atıyor. gerçekten susmuyor adam ve garip garip laflar var. "daima sağ tarafınızda" yok "enjooyy" ...
    ilk basta sempatik sonrasında itici gelmeye başlıyor. ama verdiği listeleri birebir yaparsanız gayet güzel kilo verirsiniz. test falan yaptırıyorsunuz ama baktığında çok bir şey anladığını sanmıyorum. bu benim şahsi kanaatim. hemen herkes benzeri şeyleri yiyor. işte diyetleri bi 100-150 gıda arasında değişiyor. glisemik index i düşük beslenme.
    kilo vermek istiyorsanız yardımcı olduğu kesin, ben 2 görüşmeden sonra tarzından ötürü gitmedim. ben cok samimiyeti sevmiyorum ama başkalarını yolladım. memnun kaldılar.
    benim de zaten 4 kilo fazlam vardı. o 2 liste ile de fazlasıyla hallettim. hakkını yiyemem.
    .
    bir de yanında bir spor hocası teyze var. sekreteri gibi bir şey daha çok. ona da mesafe. kendisini cumhurbaşkanı baş danışmanı sandığından şüpheleniyorum.
    bir de cok bekletiyor. fazla insana randevu veriyorlar sanırım . şişli'de. her seferinde ortalama 2-3 saat bekledim ve içeride konusulan her şey dışarıdakilerce duyuluyor.
  • kilo verdirirken psikolojinizi bozan, özgürlüğünüzün önüne geçen , sinir stresten başınızı yiyen bir adam. kilo verdiriyor ama tavırlarıyla yasaklarıyla , her boku ben biliyorum bu mesleğin içindeyim havasıyla insanı illallah ettiren biri. diyetisyen asla olmamasına rağmen kendini o şekilde tanıtan mesleğini böyle yorumlayan ne olduğu belirsiz bir insan. kilo veremediğinizde tavsiyeler yerine kabalık baştan savmalık gibi her türlü tavırda davranışı sergiler. herhalde bu işten çok para kazandığı için bir kaygısı kalmamış. ana verdiği listelerde konserveler paketlenmiş gıdalar her şey var. hatta özellikle onların kullanılmasını istiyor markasına kadar. düzenli beslenerek de verilebilecek kadar kilo verdiriyor hiçbir numarası yok , hikaye anlatıyor. eşi de 2 günlük eğitimlerle aldığı sertifikaları paylaşarak bilinçaltı şifalandırması falan yapıcakmış. toptan felaket gideceklere allah akıl fikir versin.
  • yaklaşık 2 sene önce kendisiyle tanıştım, eşimin kuzenleri vs hep ona gittiler ve kilo verdiler.

    100 kilo olarak ve tip 2 diyabetle kendisine gitmiştim. 6 ay sonunda 70 kiloya indim ve şeker ilaçlarımı kullanmayı bıraktım. bel çevrem 120 cm iken 95 cm e inmişti.
    tansiyonum 14/10 iken 12/8 oldu. karaciğer yağlanmasi, insülin vs normal değerlere döndü.

    mamafi hayatımın 35 senesi 90 kilolarda olunca vücut biraz direndi , kilomu koruyamadım. zaten vermektense kiloyu korumak en zoru. tekrardan kilolarımı geri aldım maalesef. ancak şimdi yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum. hızlı değil yavaş vermek daha önemli. hayat biçimi haline getirmeniz lazım.

    ben de ilk randevumda 3-4 saat bekledim, teknolojinin en son nimetlerini maalesef kullanamıyor hoca, yeni yeni whatsapp grubunda admin oldu ve diğer üyelerin mesajlarının önüne geçti zira kendisinden gayri grubunda mesaj yazılmasını istemezdi. yazanı da atardı gruptan :)

    şimdi en büyük sorunu randevu veriyorsun son anda değiştirmeyin liste bozulur , cart olur curt olur. bunun en kolay çözümü excel veya otomasyon programı kullanarak online randevu kaydırma uygulayabilir, danışan da 1 hafta 3 gün 5 gün listesini yapar. elbette ki disiplini savunuyorum ve verilen tarihlere sadık kalmak önemli ama bunu bu kadar hayat memat yapıp intikam videoları çekerek yansıtmaya gerek yok diye düşünüyorum.

    levent kırca'nın darbeci generaline benzetiyorum onu bazen :)
    selamlar olsun buradan.
    enjoyyyyy!!!
  • gayet iyi diyetisyendir. verdiği listelerde üçü ana, dördü ara öğün olmak üzere tam yedi öğün vardır ve asla aç kalmazsınız. hatta oah ne zaman ara öğün geldi aç değilim ki daha diye bile düşünürsünüz. ara öğünlerde enerjinizi ve yağ dengenizi korumak için kuru yemiş verir. konserve ve paketli gıda yemenizi istemesi bunların besin değerlerinin daha kontrol edilebilir olmasındandır. cipsi çikolatayı gömüp kilo almış bireylerin bunu çok takmaması gerektiğini düşünüyorum. verdiği listelerdeki yemekler başka diyetisyenlerin hazırladığı listeler gibi öğlen somon ızgara yiyeceksin gibi değil, sabahtan kolayca hazırlanıp yana alınıp rahatça tüketilebilecek şeylerdir.

    tüm öğünlerinizi saatinde yemenizi, gecenin bir saatinde acıkıp mutfak yağmalamamanız için mantıklı bir saatte uyumanızı ister. ben saat kuruyorum çok da faydasını gördüm.

    yaz tatilinde ve covid olduğum dönemde birer ay ara verip hayvanlar gibi yiyip içmeme rağmen hiç güvenmediğim, bir türlü kilo vermeyen vücuduma 10 ayda 12 kilo verdirmiştir. sadece kilodan değil, yağdan da düşmenizi hedefler.

    şimdiye kadar randevularına gidip de 20 dakikadan çok beklediğim olmadı. saçma sorulara yanıt vermez ama gerçekten anlamak istediğiniz bir şey olursa güzel güzel açıklar.

    yeme dediği şeyi yeme, öğünlerini atlama, çok yemek pazarlığı yapma, şeker gibi adamdır.
hesabın var mı? giriş yap