• şener şen'in ketum yapısını, sadece yavuz turgul ile çalışmasını, cumhuriyet tv'ye dahi çıkmaktan şiddetle kaçınmasını çok güzel eleştirmiş üstat.

    insanlar bu adama yıllarca sarhoş ve patavatsız adam muamelesi yaptılar ama aslında derinliği çok olan bir sanatçı. çok duygusal ve hassas bir insan.

    link
  • ne yapsın adam kendi halinde yaşamak istiyor demek ki. bir insan sırf ünlü olduğu için toplumsal sorumluluk sahibi olucak diye bir kaide yok, insanları artık zorlamayı bırakmamız lazım
  • yapmış yapmış ama bi sor bakalım niye yapmış?
    yav adam mecbur mu halka açılmaya, ortalıkta dolanıp oraya buraya koşuşturmaya. sakin, münzevi, huzurlu bir hayat istiyor adam belli ki. ayrıca ilyas salman'ın da halka açıldığını görmedim ben.
    sinema filmleri açısından kendisini severim ama maho agaya da laf ettirmem.
  • kemal sunal'ın türk sinemasına kazandırdığı tecrübeli bir oyuncunun, türkiye'de fenomen haline gelmiş bir üstadı eleştirmesi. bir şey diyemeyiz, nihayetinde aynı dönemin insanları. ancak şener şen'i tek eleştiren de ilyas salman değildir. bizzat kendisiyle aynı filmde oynamış olan ünlü bir ağızdan da kendisine dair eleştiriler duydum.
  • yönetmenlerin belirli oyuncularla çalışmasını eleştirmiyorsak eğer, oyuncuların da belirli bir kariyere ulaştıktan sonra yalnızca kendi istediği yönetmenle çalışma isteğine bir şey dememek lazım.

    idealist olmak iyidir. gereğinden fazla hümanist olmanın ve hatta hümanizm adına kendi ilkelerinden vazgeçmenin ya da halka açılma gibi edebiyat kasmanın, ne kadar da anlamsız ve gereksiz olduğunu son yirmi senede acı bir biçimde tecrübe ettik diye düşünüyorum.

    hayatta kendin ve yalnızca kendin olmak, iyidir.
  • tayyipçilik ile anti-tayyip arasında hiçbirini seçmeyen adamdan taraf seçmesini istemektedir, bu dönem zaten kapandı kapanacak, adam ne diye uğraşsın.
  • klasik solcu kafası. herkes onunla aynı düşünmeli, hayatını ideoloji ekseninde yaşamalı. belki sen gibi kafaların linciyle uğraşmamak için konuşmuyordur ilyas aga, düşündün mü hiç?
  • keşke hepsi şener şen gibi olsa. şener şen oynadığı bütün filmlerde düsturunu ve ideolojisini belli etmiştir zaten. extra bir şey yapmasına lüzum yok. (bkz: çıplak vatandaş) (bkz: davaro) vs vs. hepsi de eleştirel ve hiciv içeren filmlerdir.

    birileri gibi hiç görmediğimiz tarzda polisleri oynayıp, sonra mesele ağaç değil dememiştir.
  • bugün olan oldu ve " ilyas salman'a bile sonuna kadar hak verdiğim gün " dediğim açıklama
hesabın var mı? giriş yap