• bence çocuklara istismarda bulunmayan bir imam bulabilirsek onun haberini yapalım, hatta madalya falan takalım. dinler insanların ahlaklı olmasını sağlıyordu güya, hatta yıllarca din kültürü ve ahlak bilgisi diye ders gördü bütün ülke, ama görülüyor ki arada ters orantı varmış.

    tanım: ölümden sonra hayat varsa (ki bence yok) aynı yere gitmek istemediğim din adamı. o cennete gidicekse ben seve seve cehenneme gidebilirim.
  • normalde linç edilmesi gereken imam hakkında küçücük çocuğun öz babası dahi şikayetçi olamıyor.

    siyasal islam vs. laiklik.

    herkesin bir başına oturup vicdani bir şekilde yapması gereken karşılaştırma.
  • artık haber değeri taşımamaktadır. toplum olarak dincilere karşı şaşırma algımız köreldi. zaten babası da şikayetçi olmamış. o zaman bize ne.

    yaptığı zaman makinesi ile geleceğe gidip gelen imam olsaydı belki ama.
  • imamın yaptığı rezalet bir yana bence babanın yaptığı daha büyük rezalet. aptal herif, kızın istismar edilmiş ne demek şikayetçi olmamak ya? tebrik etseydin bi de herifi.

    babanın yapması gereken şey için (bkz: kızını taciz edeni döverek öldüren baba)
  • şikâyetçi olmayan babayı alsın imam efendi.
  • artık şaşırtmayan durum.ciddi ciddi şaşıramıyorum.ha kabullenmiyorum da ama bu ikiyüzlü sapık ortamda artık şaşıramıyorum.
  • siyasal islamın getirilerindendir.
  • lan yeter artik ya. cocuk istismari niye bu kadar artti, neden duyarsizlastik bu haberlere, midem bulaniyo artik bu haci hoca tayfasindan. dini alet etmeyin artik yeter ya. baba sen bicim bi babasin ki kizin sikayetci oldugu halde sen agzini acmiyosun.
    imam efendi sen nasil bir din adamisin kucucuk kiza sapik mesajlar atip ustune de o mesajlari kotu niyetle atmadim diyebiliyosun. hangi niyetle attin lan? off küfretmek de yetmiyor insanin içini soğutmaya.
  • kızın babasının da başka kız çocuklarına aynı şeyi yaptığını düşünmeme sebep olan haberdir. şikayetçi olmaması garip değil mi ?
    aynı zihniyetdeyse ancak bu kadar rahat olabilir.

    yoksa adam gibi baba olsa, ortalığı yıkar.

    kuran kursuna çocuk yollayan babadan, aileden ne hayır gelir zaten. alın bu çocuğu o aileden.
  • tuik verilerine göre her yıl 10.000 i aşkın kadın tecavüze uğruyor bu kadınların yüzde 50 sinden fazlası 18 yaş altında bulunuyor.dolayısıyla bu sayı dikkate alınırsa imam vb din adamlarının bu türlü kirli işlerdeki oranı yüzde 1 den daha az olduğu görülür. ayrıca türkiyede 80 bini aşkın imam ve din görevlisi olduğu düşünülürse bunlar içinde tecavüz suçuna karışma oranı 1000'de birden azdır. fakat hepimiz biliriz ki islam inancında hak-hukuk bilhassa kadınlara yaklaşımda saygılı ve ölçülü olmak temel esaslardan olduğu için tek bir olumsuz bir hadise bile tüm dikkatleri üzerine çekmekte ve bir taşın göz önüne konulup koca bir dağı kapattığı gibi bu münferit hadisler de dinimizdeki binler güzelliğin önünü kapatıyor. evet bembeyaz bir elbisede ortaya çıkan lekeler daha çok göze çarpar.
    günümüzdeki imamlar etrafımızda össye giren birbuçuk milyon kişiden bir kısmını temsil ediyor islam dinini değil! dolayısıyla bu kişilerden de şizofren, tecavüze yatkınlık vb suç işleme durumları toplumun diğer kesimi kadar olmasa da ortaya çıkabiliyor.
hesabın var mı? giriş yap