• yetmedi mi insanları ayrıştırma çabalarınız? siyaseti hayatimizin her yerine nüfus ettirdiniz. en sonuna da akpyi aratmıyor diyerek sözde tarafsiz olduğunuzu belli etmeye calismissiniz lakin çalmak fiilini kullanarak yeterince yanli olduğunuzu gostermissiniz.

    bu tür başlıklar açılarak insanlarin bilerek mutsuzlastirilmaya ve kutuplastirilmaya çalışıldığını düşünüyorum.
  • iftira günah diyorlar.
  • yani bu trollerin de bizi seçtiğimiz kişinin her dediğine inanan ve parasının arkasını kollamayan mallarla kıyaslaması gerçekten şok edici. kardeşim git sen 15 temmuz şehitleri için toplanan paraların hesabını sor, işsizlik fonundaki 150 milyar liranın hala neden sadece 2 milyarının kullanıldığını sor. bu işlerle uğraşma.biz paramızın peşindeyiz. nereye gittiği de aşikardır. itimat kontrole mani değildir. tabi siz bunu unutmuşsunuzdur. çünkü (bkz: siyasal islam)

    edit: trolleri neden besliyorsunuz diye mesajlar geliyor. arkadaşlar, kardeşler, romalılar! insanları dışlayarak bir şey elde edemezsiniz. başlıkları görmezden gelerek de bir şey elde edemezsiniz. bu arkadaşımız kendi çapında bir görüşü benimsiyor ama malesef bu zihniyetin kara siyasetinin tuzağına düşmüş. kafasında bir soru uyandıracak her girdi bu arkadaşımızın karanlıktan aydınlığa çıkması için bir kibrittir. kusura bakmayın ama bizim herkese ihtiyacımız var. tek tek her birinin bu ülkenin aydınlık yüzü olmasına ihtiyacımız var. aydınlık, toplumun en alt seviyesine yayılıncaya kadar ne ülkemizdeki ne de yaşamdaki sorunlar çözülemezler.

    en basitinden başlığı açan arkadaşın jargonuna bakın; "cukkalamak" argo bir kelimedir. arkadaşımızın bilgi ve kelime dağarcığı ülkemizin ihtiyaç duyduğu seviyenin altında. olabilir. bu yalnızca akpartili insanlar için geçerli olan bir şey de değil ayrıca. ama sebebi ne olursa olsun düşünmeye başlaması bizim için önemli olmalı. bu nedenle (bkz: trol zırvaları) (bkz: trol başlıklar) (bkz: don't feed the trol) gibi girdilerin yerine soru sorduran girdiler olması gerektiğini düşünüyorum. troller ne kadar mantıksız başlık açsalar da bizler soru sorduran girdiler üretmek zorundayız.
  • başlığın altı ne kadar doldurulursa bunlar o kadar prim yapmaya devam eder.

    (bkz: don't feed the troll)
  • imamoğlu hatta daha çok taze sigaralarda vergiye fln da zam yaptı. hiç durmuyor.

    ben hep diyorum, patronlar paramızı doğrudan imamoğlu'na versin, içinden o makul gördüğü kadarını bize iade etsin. konu kapansın..

    ben artık imamoğlu'ndan nefes alma vergisini bekliyorum ki, inşallah bu konu üzerinde çalışma yapıyorlardır.
  • burada kıskançlık kokusu hissediyorum.
  • (bkz: kişi kendinden bilir işi)

    burda bu faturaları ödeyen kimsenin aklına böyle bir cukka geldiğini sanmıyorum, benim de gelmedi. ama siz bu tarz cukkalıyorsunuz demek ki böyle bir tezin varsa, alışkanlıklarınız işte ne diyim.
  • 1 - eğer inanıyorsan bu iftiran ile cehenneme baybay, inanmıyorsan da senin için karma diye birşey var, o da olur.
    2- avukat olsam suç duyurusunda bulunurdum.
    3- (bkz: bsg)
  • bir adet beyinsiz ve allahsız iftirası.

    insanlar allah’a inanmayabilir ama kendilerini müslüman gibi göstermesi şerefsizlik olmuyor mu?
hesabın var mı? giriş yap