imamoğlu'nun kuraklıkla dahiyane mücadelesi
-
verilen oyların hakkını veriyor gerçekten :)
--- spoiler ---
bu aparatla ciddi bir su tasarrufu sağlayabiliriz. bildiğiniz gibi kurak bir mevsim yaşıyoruz, şehrimizin azalan su kaynaklarını çok özenli kullanmak zorundayız. iski evde su tasarrufu sağlanması için ücretsiz musluk aparatı dağıtmaya başlıyor. lütfen kullanalım, kullandırtalım.
--- spoiler ---
link
edit: başlık gündemde neden sansürleniyor anlam veremedim. -
(bkz: cingöz recai)
-
mis gibi mücadeledir. yağmur duasından daha somut bir adım olduğu gün gibi ortadadır.
-
aktrol yoklamasi baslasin.
(bkz: sağ baştan say) -
o aparatları fahiş fiyatlarla istanbul halkına satmadığı için malum kesim tarafından garipsenecek harekettir.
adamlar alışmış yandaşa ihale, avanta, çerez parası yedirmeye bunları görünce kudurmaları normal, eline sağlık eko başkan. -
her eve dağıtılması gereken doğru bir adım.
bazı insanlar suyu sonuna kadar açıyor diş fırçalıyor, bulaşığı elde yıkıyor vs vs gereksiz su harcıyor tasarruf önemli. -
e test ettiler 3de 2 oranında su tasatrufu var. gayet mantıklı bir öneri
-
(bkz: ağlama melis)
maaşlılar mesaiye başlamış. eleştirmek kolay, bir de çözüm önerisi sunsanız da boş boş konuşmasanız. gerçi doğrusu kuraklığın ana sebebinin istanbul’daki yeşil alanın azalması diyebiliriz. beton tanrıları daha çok inşaat istiyor. -
akçomar davarların anlaması için zeka seviyelerinin yetmeyeceği mücadele şeklidir.
-
ulan öküz oğlu öküzler, imamoğlu bunları daha dağıtmamış durumdayken, hatta dillendirmemişken üsküdar belediye başkanı hilmi türkmen dağıtacağının reklamını yapıyordu ve dağıtıyordu. aynı lafı ona da diyemezsiniz çünkü iletişim başkanlığının malısınız.*
ekleme: https://twitter.com/…n34/status/1316083191430680576