• bu adamın pr danışmanı ben olmalıyım.

    "topal ördek uçmaya başlayınca hepsi seyreder" de dedirttirirdim, teşekkürler istanbul pankartlarının üzerlerine o pankartların kaç para tuttuğunu da yazdırtırdım.

    domuzla güreşirken domuz olmazsan her türlü kaybedersin.
  • güzel yanıt. adam siyaset dilinin seviyesini yükseltti. karadenizlinin hakkından karadenizli gelir.
  • ekrem imamoğlu ile aynı dönemde üniversite okudum. kendisini uzaktan da olsa tanırdım. belki inanamayacaksınız, çok tuhaf gelecek ama kendisi sokakta gördüğü topal köpeği evine alıp beslemişti o dönem. ev arkadaşı fatih portakal'dan bu bilgiyi teyit ettirebilirsiniz. hakkında böyle çirkin ifadeler kullanıldığını duyunca aklıma bu olay geldi ve çok sinirlendim ekrem başkana bu yakıştırmayı yapanlara.

    belki başkası unutur , ama sokak hayvanları seveni olarak ben o yaptığınızı asla unutamam başkanım. ayrıca kendisi ördekleri de çok sever.
  • ustteki entrylerde arkadaslarin bahsettigi gibi, demogoji yapmak imamogluna yakismadi.
    seffaflik vurgusu gayet yerinde ve yeterli bir cevapti.
  • konuyu çok da güzel yere getirmiş. her daim demagojinin kralını yapan şahsa demagojinin kralı ile yanıt vermiş. işte söylenen söze, böyle bağlamından koparıp yanıt vereceksin ki gerçek siyasetçi olacaksın. ekrem başkan hızlı pişiyor.
  • talihsiz bir cevap olmuş. benzer laubali lafları akp kurmaylarından beklerdik.

    ha bu arada topal ördeğin ne olduğunu belli ki erdoğan da pek bilmiyor.

    topal ördek, siyasette bir başkanın, bir şekilde değişeceği kesinleştikten sonra, artık etkisinin olmaması demektir. yani mesela, mevlüt uysal eski ibb başkanı olarak şu an topal ördektir.
  • bu cevabı verdiği sırada ağlamadığı için malum kesimlerce yadırganmış cevaptır. çünkü ülkemiz bu tarz cevapların önce damla damla süzülen yaşlar, sonrasında ise hafiften histerik bir ağlama eşliğinde verilmesine alışık.
  • cevap verilmesi gereken kitleye anladıkları dilden verilmiş bir cevaptır.

    arkadaşlar uzun uzun açıklamaya kalkmışlar işte siyasi terminolojide topal ördek (bkz: lame duck) diye bir terim var diye.

    kuzucuklarım güzel söylüyorsunuz da imamoğlu'nun yanıtı bize değil yanıt bekleyen akepe güruhuna. bu güruh olaylara bakılması gerektiği gibi bakmaz.

    erdoğan'ın topallarla dalga geçtiğini, imamoğlu'nun da bu konuda hassasiyet gösterdiğini düşünen bir kitle oluşmamışsa ben bu ülkeyi tanıyamamışım demektir.
  • demagojinin sultanı bir adama demagoji ile verildiği için eleştirilen yanıt.

    şimdi bir deyim söylerdim bununla ilgili de sonrasında işsizler şikayet eder, uğraşamam.
  • demagojinin sultanı bir adama demagoji ile verildiği için eleştirilen yanıt.

    demagoji sultanına, demagoji ile cevap verecek adam isteseydik, oyumuzu akp'ye verirdik.
hesabın var mı? giriş yap