• soylu: imamoğlu'nun ilk işlerinden birisi belediye logosunu, lgbt logosuna döndürmek oldu. kaynak

    bu arada logo nasıl seçilmiş, bi bakayım dedim. logo halk oylaması yapılarak belirlenmiş. yani logoyu belediye belirlememiş, halk oylaması belirlemiş.
    halk oylamasını cinsiyetçi bir yaklaşımla ayıplı göstermenin anlamı nedir ki? lgbt'i olanlar bizim vatandaşımız değil mi, onlar başka ülke insanı mı? maalesef yine talihsiz bir açıklama.

    aşağıda ki haber 3 ekim 2014 senesine ait.
    "beylikdüzü belediyesi, belediyenin yeni logosunu belirlemek amacıyla 6 farklı logo örneğini ilçe halkının beğenisi ve oylamasına sundu. www.beylikduzugelecegineyuruyor.com sitesinde gerçekleştirilen oylamada yaklaşık 12 bin kişi oy kullandı. beylikdüzü’nün tercihi, 3 bin 36 oyla özgürlük kenti ifadesini taşıyan “kırlangıç” logosu oldu." kaynak

    beylikdüzü belediyesi kurumsal kimlik rehberi burada

    başlık hatalı olmuş. sonra ki o 'u ne arkadaş? açacağım başlığa edeyim. niye oldu ki öyle ben de şimdi gelen mesajla farkettim. mod tayfası bi müdahale ederse sevinirim.
  • hahahaha her sey bitti adama bir de homo dediler.
  • dilbilgisi ‘0’ otur.
  • soylunun adamları da geleni geçeni gbt yapıyor sokakta. bence bu durum daha manidar.
  • ak geylerin ne düşündüğünü merak etttiğim iddia.

    gökkuşağı renkleri var sadece, soylu neden takılmış renklere anlamadım. kuşu görmeyip de renge takılmak...

    velev ki lgbt... sorun ne? üstelik halkın oylarıyla seçilen bir logo üzerinden ayrımcılık değil mi bu?

    artık adil, dürüst, ilkeli, temiz bir mücadele istiyoruz. karalama kampanyaları, hedef göstermeler, algı operasyonları değil!
  • ahhaha. adam her gün başka bir şey ile geliyor lan. çok güldüğüm saçmalık. nerelere çıkıyor, nerede konuşuyor bu adam. bu adam bakan değil mi yahu? işi gücü yok mu? ilgilenmesi gereken işler yok mu? seçim propagandası yapıyor ve söylediği şeyler saçmalık. bildiğin çamur atıyor. kendi seçmeni bile gülüyor buna.
  • gerizekalı . gördüğün her renkli şey lgbt logosu değil :)))) çevrene bak biraz renkleri görürsün :))))))))))
hesabın var mı? giriş yap