• web tabanlı strateji oyunlarından biri daha. kings of chaos, mage wars, ogame, inthemafia nın da içinde bulunduğu oyun türünden. serverları bulgaristan'da olup web tabanlı oyunlarda değişik tad arayanlar içindir.

    adresi : http://www.imperiaonline.org/

    (bkz: anne ben bugün ukte doldurdum)
  • tüm herşey bittikten sonra resetlenen oyundur.
    uğraşırsınız, kendinizi üst sıralara koyarsınız ve bir bakmışsınız oyun resetlenmiş ve herkes baştan başlamış.
    herkesin bir kere daha eşit başlamasını istediklerini söyleyerek açıkladıkları durumdur bu.

    bazıları için iyi olduğu kadar bazıları için de çok kötü bir durumdur bu.

    henüz ayrıntılı bir bilgi verebilecek kadar kendimi oyunda geliştirmemiş olsam da. güzel bir text oyunu olduğunu itiraf etmekte de yarar var.
  • para ödeyerek daha hızlı gelişebildiğiniz oyun.
    genelde bu tür oyunlarda siz ne kadar iyi oynarsanız oynayın daha zengin biri sizi rahatlıkla geçecektir.
  • özellikle son birkaç ayda sahibinin iyice paragöz olduğu oyun. kredi almadan bir bok yapılmıyor, artık tadı kaçtı...
  • masa başında vakit sikme oyunlarından biri daha.
  • oyunun ikinci gününde eyaletimde taverna nın belirmesiyle birlikte nükseden kumar bağımlılığım neticesinde halkımın çok ağır vergiler ödemek zorunda kaldığı oyun.

    kendileri "biz çalışıyoruz, sen kumarda yiyorsun" diyince "ananızı da alın gidin lan" diyorum. gidiyorlar, sonra geri dönüyorlar.

    bir de merkezi yönetim yapmak için imf ye borçlanmayı planlıyorum. bankacılığı açtım ama ödediğim faizin ta amına koyim. 30 bin altın için 60 bin istiyor pezevengin evlatları. mevcut minerallerimin kullanımını satsam ve halkımın 100 lerce yıllık gelirine temlik mi koysam diye kara kara düşünmekteyim.
  • oyun ile ilgili bir entry daha gireyim, hem oyunu daha iyi anlatayım hem de gudiklikleri paylaşayım dedim;

    artık yeterince uzun zamandır oynuyorum sözlük. gün sonu itibariyle ilk 250 ye girme hedefimi de tutturacağım diyarımda.

    daha önce de belirtmiş olduğum kumar sorunundan kısmen de olsa kurtuldum. aslında kısmen dememe bakma; ilk başlardaki rakamlarla düzenli olarak oynamaya devam ediyorum ama çok çok daha fazla gelirim olduğundan pek pıtpıtladığım söylenemez.

    oyun enteresan bi şekilde bağlayıcı. hele biraz ilgiliniz varsa bir angry birds veya new star soccer gibi sarıyor. buna karşın diğerlerine göre avantajı işyerinde de çalışırken oynayabiliyor olmanız. tek dezavantajı -en azından benim diyarda- sanıyorum ki oyuncuların çoğunun liseli ergenler veya ilkokul terk adamlar olması. bunun ne dezavantajı var diyecek olursanız söyleyeyim; tam bir türkçe katliamı yaşanıyor oyunda.

    turkish 12. diyarda yapılan de da ayırma, devrik cümlelerle amına koyma gibi ittifak mottolarını sunmuyorum sadece öküzlük oscar'ını sunuyorum:

    ittifak adı: hermeler // motto : yolların koruyucuları.

    hermeler = hermes, yani ittifak adının yaratıcısı ilkokul 3 terk.

    mottosunun altına impossible is nothing copy paste yapmayı bilen bu arkadaş belli ki yabancı kelimelerin sonundaki s harfinin şartlar ne olursa olsun çoğul eki olarak kullanıldığını sanıyor.

    ilk 100 e girince mehmeler diye alternatif ittifak kurucam
  • yaklaşık 5 yıldır oynadım harika süper fantastik uykunuzdan eden oyun . panik atığı olanlara tavsiye edilmez su uyur düşman uymaz özellikle global alanda oynuyorsanız saat farklılıkları nedeniyle uykunuz sırasında imparatorluğunuzun ağzına şıçarlar ruhunuz duymaz .
  • klanlar ve travian'a göre çok daha ayrıntılı ve bunlardan ötürü de daha zevkli olan oyun. ordu kurmak için 1 hafta beklemedim. ve elimde az miktarda hammadde olmasına rağmen illa harcıyacak yerler buluyorum. hammadde biriksin diye saatlerce beklemiyorum. buna rağmen sözlükte 3-5 entry girildiğini görünce dumura uğradım
  • 'haydi köy kur, düşmanlarla savaş' kafasındaki sanal oyunların kanımca en kalitelisi.

    travian demeyin, para vermediğin sürece oyundan zerre haz alamazsın.
    klanlar demeyin, görsel olarak çok çok zayıf.
hesabın var mı? giriş yap