• benim gibi izlemedigi film kalmaya, izlemedigi film kalmayan derken yani hitchcockun filmlerini de izlemis bitirmis biri icin izlenilecek bir film, cunku film kalmadi aga, bitti yani, napiym mecburen imdb de 5 puanin ustu olsa izliyorum.
    bu film de iste gerilim vs acisindan kendisini izletiyor, ama filmi izledikce ben kafamda kendi senaryomu yazdim, neler neler yaptim, zenginlestirdim hikayeyi, meger bu filmin senaristi hicbirsey dusunmemis yani. kisacasi film boyunca, acaba soylemi acaba boyle diye kendiniz kuruyorsunuz kafanizda bir yere kadar, sonra anliyorsunuz ki kafaniz da bu tahminler sayesinde cektiginiz film bu filmden daha zekice.
  • aşırı vasat ingiliz gerilim filmi. çöpe atılıcak vaktiniz varsa bi bakın derim.
  • wrong turn ve the hills have eyes filmlerinden mantalite ve hatta sahne araklayarak çekilmiş ingiliz filmi. izleyicinin merakı sona erdiğinde genelde bu tür filmler final yapar. bu filmde ise tam ortasında ne döndüğünü anlayıp filmi kapayasınız geliyor o derece.
  • --- spoiler ---

    yollu tırsmalı filmler hep ürkütücü olmuştur, çünkü insanın yabancı bir yerde kanunun erişmediği noktalarda başına bir şey gelebileceği korkusundan besleniyorlar.

    bu filmde hoşlandığı kızı bir festivale çağıran eleman ve arkadaşının başına gelen olmadık işlerden oluşuyor.

    birbirlerini yeni tanıyan bir çift, sıkıyı gördüklerinde yer yer birbirlerine satış koyuyorlar olaylar gerildiğinde, özellikle film bu noktayı iyi vermiş.

    sonu da güzel bitiyor. izlenilesi bir film.
    --- spoiler ---
  • sonuna kadar sürükledi mi?
    sürükledi
    merak ettirdi mi?
    ettirdi
    finalde bombayı patlattı mı?
    hayır.
  • garip bir film.

    tek söyleyebileceğim bu. filmde anlaşılamayan bir bilmece var. dönüp dolaşıp hep aynı yere geliyorlar. orman yolunda yapayalnız bir halde oldukları yerde dönüp duran kahramanlardan çok etkilenmiş olacağım ki, dün izledim bugün kaza yaptım. kısacası filmi bu yüzden unutmayacağım.
  • vasata yakın bir film olmasına rağmen izlerken aşırı derecede zevk almıştım. gecenin karanlığında bilinmeyen patika bir yolda kaybolmak, sadece arabanın far ışığı yardımıyla yola devam etmek, başa gelen nahoş hadiseler, işaretler, düşünceler gibi kavramlarla akıyor film. nasip olursa bir gece tekrar izlemek isterim.
  • zaman harcanmaması gereken düşük bütçeli korku/gerilim filmi 2/10
  • d-smart film kanalında denk gelip izlediğim ve baya kötü bulduğum filmdir. başlarda uyandırdığı merak ve gizem ile fena ilerlemiyordu ama sonradan acaip batırdı. uzak durulması gerekenlerden. puanım 2/10.
  • allah belanızı versin sizin çekeceğiniz filme ben bilmem ne yapayım. bu kadar iyi bir gerilimle başlayıp bu kadar mı boka sarar bir film. çekerken canları sıkılmış beyinsizler. bir filmi izlerken etmediğim kadar küfür ettim bu filmde. şakın izlemeyin. boş yere siniriniz bozulmasın. gerilimden değil anlamsızlığından sinir bozuyor aptallar. içimde patladı şuraya yazamadığım küfürler.
    s.k.k senarist jeremy.
hesabın var mı? giriş yap