• genel bir inani$ vardir;bu okuldan cikanin kendini cok daha rahat bir ortamda bulacagindan her$eyi birakacagi,serseri olacagi soylenir,kimi zaman da dogrudur gerci.ama agac yasken egilir gibisinden,size bir$eyler ba$arabileceginizi ogretmeleri hayatinizi degi$tirebilir diye du$unuyorum.

    bir de,inal ertekin ilkokulu-robert lisesi/koc lisesi-amerika ucgeni,mezunlarinin cogunun izledigi yoldur.ilginctir.
  • çocukluğumda derin yaralar bırakan, 4. sınıf sonunda ayrıldığım okul. tek amacı anadolu lisesi sınavı olan öğrenciler yetiştiren, sınıfları 40-50 kişiden oluşan, öğrencileri kesin olarak sınıflandıran, cumartesi mecburi kurs veren, ezberci, beyin yıkayan ve herşeyi maddiyat olan özel okul. 8 yıllık eğitim kararından sonra büyük bir hızla öğrenci kaybetmeye başlamıştı. eski disiplin anlayışının da değiştiğini duydum. bir tek sevim hocayı beyaz saçlarıyla çok şirin bulurdum..
  • bursanın zengin çocuklarının gidip 3 gruba ayrıldıkları yere denir . bu gruplar;
    1-tikkyler
    2-normaller
    3-inekler

    ayrıca zavallı çocuklar (benim gibi) burada eğitimlerinde ders dışında nefret , kötülük ,hırs ve benzeri gibi şeyleri öğrenirler.

    ama her zaman için o deli çocuklar genelde başarılı olurlar.
  • sevim ile mefo'nun mabedi ve öğretiler bütünü.
  • guzel gecen cocukluk, harika okul. satı teyze, sofor kasif amca ve diger karakterlerin yer aldıgı, el bebek gul bebek mekan.
  • herseyden once 2 seyin (1-sorumlulugunu bilme ve yerine getirme 2-planlı ve duzenli calisma) ogretildigi ve bunlari kapabildiyseniz hayat boyu sirtinizin yere gelmemesine de neden olan okul.
  • derste elma yiyip geğiren bir bayan hocası vardı bu okulun mefaret hoca yanlış hatırlamıyorsam
  • marsi olan, mezun olundugunda yilligi olan ilkokul. kırmızı kravatlı sik (beyaz yakasız) onluklerle gidilen, en kotu ihtimalle anadolu lisesi kazanılan okul. cumartesileri ve somestr tatilinde, hatta son sene yazın da 1 ay devam edilen egitim yuvası.ozel inal ertekin marsi: cııınlasııın tatlı sesiiiiiiin iiiiinal ertekin okuuuulu diye baslar ve defalarca soylenir.
  • fıstık gibi okuldu. ben amasya elması olduğum piyesi hatırlıyorum.
    al al yanaklarım var
    beni yersen kan yapar
    amasya elmasıyım
    yemişlerin hasıyım
    diyodum kendimi, yanaklarımı göstere göstere. şimdi yapmak sakıncalı tabe. he he.
    anneme keşke buranın lisesi, üniversitesi de olsaydı da gitseydik derdim özel inaldayken. (şimdi bir de işyerini yapsalar diyorum)
    ayaklarımız yere basmazdı. şoför amcalar, teyzeler kucaklar taşırlardı kapıdan kapıya.
    neee güsel günlermiş. öyle hizmet gördük mü bir daha.
    bir ay boyunca yiyeceğim yemeklerin kalorileri ay başında liste halinde annemin elinde olurdu.
    bale kursu, paten kursu...
    5 yıldızlı okuldu orası, beeeş :)
    herkes mis gibi yerler kazandı. kişide ruhsal bir sorun yoksa harika eğitim hayatlarının ardından başarıların hayat boyu devam ettiğini görüyorum çevremde hep. ee özel inal farkı.
    orada çocuk okutan anne babanın bir elini bırakıp öbürünü öpmek lazım valla. zor iştir özel inalda çocuk okutmak, herkes kalkamaz altından...
  • bu okulda kaloriferlere oturmak hatadır.
hesabın var mı? giriş yap