• cnn türk'ün çiçeği burnunda muhabiri. hani çiçeği burnunda dediysek meslekte yeni olduğu anlamı çıkmasın. kendisi daha önce atv ve tv8 gibi türkiye'nin önde gelen kuruluşlarında muhabirlik etmiş bir arkadaşımızdır.
  • bugün yapılan tebligat sonucu dha muhabiri olmuş, artık tv'lerde canlı yayınlarda yüzünü daha çok göreceğimizi düşündüğümüz muhabir arkadaşımızdır. kendisine yeni görevinde başarılar diliyor, iyi bir gelecek diliyoruz demek düşüyor bize. pekk severiz kendisini biz.
  • baba oldu... an itibarıyla dört ay altı günlük bir bebeği var, adını fırat koydular. uzun ömürlü olsun, analı babalı büyüsün, debisi bol olsun diyoruz. nüfus kağıdında da "baba adı" hanesinin karşısında inan yazıyormuş doğal olarak. ama o bunu biraz garipsedi ilk günler.
  • gün itibarı ile dha'dan ayrılan gayet başarılı bir tv muhabiridir kendisi. ancak dha onun mesleki beklentilerini bir türlü karşılayamamıştı. eminim bir süre sonra çok iyi bir tv kanalında yeniden canlı canlı sunacaktır haberlerini.
  • ideale yakın haberciliğin mücadeleyi sürdüren son temsilcilerinden. harika bir bakış açısına ve sağlam bir dimağa sahip. medya bağımsızlığına kavuştuğunda adını altın harflerle gazetecilik tarihine yazdıracaktır. *
  • independent turkish haber müdürü.
  • twitter’daki takipçi sayısı yakışmamış... minimum onbin olması gerekiyor... 317 nedir ya.....
  • cemil çiçek ve ihsan eliaçık'ı bir araya getirmiş sağolsun.
    krt tv canlı

    valla helal olsun mükemmel konuştular ama herhalde bu ikisi gemileri yakmışlar :)) hayırlısı diyelim.

    kardeşim biriniz de çıkıp şunu diyemediniz.

    kurtuluş savaşına katkı sağlamış herkese türk denir.
    o yüzden bu ülkenin adı türkiye'dir.
  • ''aşı'' olmayanlar topluma karışamasın demek suçtur.

    insanların ''aşı'' olmama hakkı varmış ancak topluma karışamazlarmış, metroya binemezlermiş şeklinde ifade etti. 12.09.2021 tarihli krt programında söylenmiştir.

    sen kimin hakkını kimden alıyorsun? sen hangi hakkı kime bahşediyorsun? sen toplumu hiziplere, gruplara mı ayırıyorsun? toplumun bir kesimini seninle aynı fikirde değiller diye ev hapsine mi maruz bırakacaksın? ev hapsi bir ceza türüdür.

    ''aşı'' denen sıvıları olanların taşıdıları viral yükün ''aşı'' olmayanlardan çok daha fazla olduğunu söyleyen araştırmalar var. ''aşı'' olmayanlar da ''aşı'' olanlar metroya binmesin mi diyecek?

    ''aşı'' dediğiniz plandemi sıvısını olanlar da bulaştırıyor. hastalanıyor ve ölüyorlar. efe asaf dur(16 yaşında) irem sünger(15 yaşında) ''sözde aşıyı'' olduktan kısa süre sonra öldüler.

    toplumu oluşturan bireylerin anayasal haklarını nasıl dilinizi uzatabiliyorsunuz? herkes dilediği gibi hareket eder, toplumu kin ve düşmanlığa sürüklemeyin.
  • aşı dayatması karşıtı hamza yardımcıoğlu gibi bir meczuba canlı yayında gereğinden fazla hoşgörü göstermiş moderatördür. dengeli, itidalli ve profesyonel tarzda program sunup yönetmesi, günümüz medyasında özlenen hareketler. kendisini tebrik ederek takip ediyoruz.
hesabın var mı? giriş yap