• 2012 istanbul temalı reklamı olan inşaat firması. mottoları, "doğrular inşa olmadan yanlışlar son bulmaz."
  • fütüristik olayım derken batırmış bir reklamla adını ilk kez duyduğum firmadır. 1928 yılında çekilen bir bilim kurgu filmi 2000'li yılları ne kadar yansıtabiliyorsa, ne kadar gerçekçi olabilmişse, bu arkadaşların reklam çalışması da böyle olmuş, tüm klişeler mevcut. özellikle kesik kesik konuşan dijitalimsi ses tam bir teknoloji mucizesi olmuş, aferin...

    bunun haricinde, reklamın son yarısını görebildim yalnızca ama gördüğüm kısımda da kısa bir anlık "kanalistanbul" gibi bir şey yazıyordu. bilinçaltına oynama çabaları görüyorum ve bu hiç hoşuma gitmiyor. kanalistanbul projesi (allah korusun) olur da gerçekleşirse kendilerine de 3er 5er ihale verilecek heralde, ya da o bölgeden bol bol arazi topladılar (tüm yandaşlar gibi) ve doğal olarak şimdiden gökdelen dikme planları yapıyorlar, bilemiyorum. lakin istanbul'un içine etmeyi ve onu istanbul olmaktan çıkarıp, küresel kentler liginde sermayedarları çekmek için kıyasıya rekabet eden fütüristik gökdelenler yığınına çevirmeyi hayal eden herkese kıl oluyorum.
  • bu zamana kadar yaptıkları projelere şöyle bir bakarsanız, kanalistanbul'un asıl yapılış amacını da anlayabilirsiniz. 3-5 villa, 3-5 iş hanı, 3-5 apartman yapımından koskoca kanalistanbul'a, katrilyonlara uzanan bir başarı öyküsü. maşallah maşallah.
  • erzincan kökenli bir inşaat firması.
  • sahabısı ali sabancı ve ali ağaoğlu çakması olan serdar inan olan inşaat şirketi...
  • atatürk ve cumhuriyet temalı reklamı ile mutlu etmiş inşaat firması.
    http://picturf.com/i/2il
    http://www.inanlarinsaat.com.tr/
  • bugünkü hürriyet gazetesindeki ilanında bedelli askerlik yapacaklara özel indirimli daire vereceğini, hatta bir de üstüne evlenecek olanlara ek bir indirim daha yapacağını duyuran inşaat firması. bu durumdan da kendilerine fırsat yaratmalarını takdirle karşılamak lazım. hedef kitleyi kendince doğru tespit etmişler (bkz: kabarık cüzdan), ama o parayı verecek olanlar muhtemelen onların yapacağı indirime de pek muhtaç değildirler.
  • ''novus ordo seclorum'' demiş inşaat firması.

    http://www.youtube.com/…mgu4dkedt38&feature=related

    yeni çağ dünya'ya hakim olacak, diyorlar. kanalistanbul projesinin açılışını lady gaga yapsın o halde.
  • şimdi çetin tekindor'un sesinden dinlediğim reklama sahip firma. firmaya bağladıklarından öte tohumun yeşermesi için geçen süreçte ufaklığın tüm o yaptıkları çok güzel olmuş. özellikle müzikle beslemesine bayıldım. tom miks teksas vs .
  • gayet başarılı bir reklam filmine imza atmış inşaat firması. insanın içinde bir yerlere itina ile dokunuyor.

    buradan izlenebilir.
hesabın var mı? giriş yap