• (bkz: on beş sene önce otellerde resepsiyon bulabiliyor muyduk)
  • eğer o ses kaydı doğruysa lan ben bi şey demiyorum ya.
    gariban, vekilim diyor, emir kuluyum diyor, sizin hayranınızım, seviyorum sizi diyor. yok. hala "ağzına sıçarım" "it oğlu it" falan filan. lan harbi yazık ya.
  • adamın küfür yemenin dayanılmaz hafifliğine neşeyle cevap vermesi karşısında hafif işkillenmiş olsam da olayı gerçek kabul ediyorum. arka planını net bilmeme rağmen küfürlerin kabul edilebilecek bir yanı yok. ancak evliya değil bu adam "hangimiz sövmedik çılgınlar gibi" sonuçta bu dünyada. bir cb adayı olup imajini sarsıp hanesine bir eksi puan yazdirsa da oyumuzu tek bir olaya göre atmiyoruz.
    (bkz: sümeyye'ye 20-25 gibi gitmesi lazım)
    (bkz: bakara makara)

    not: oylar inceye
  • al ananı da git demişse çok ayıp etmiş. vay serhat yaa..
  • üst edit: muharrem ince bu sabah fox tv'de iddiaya cevap vermiş: erdoğan’ın oğluyla sıfırlama konuşması ses kayıtları montajsa benim ki de montajdır. erdoğan’ın oğluyla sıfırlama kaydına inanıyorlarsa benimkine de inansınlar."

    yakışmamış. niye kaçıyorsun lan israil dölü diyerek yumruklayıp korumalarına dövdürmesi lazımdı. aktrollerin taptıkları reisleri öyle yapıyor çünkü. onu yaparsan sorun yok böyle yaparsan auuuuuu

    benim merak ettiğim bu görüşme kaydını kim tutmuş ve sızdırmış. muharrem ince'nin telefonunu dinleyen hükümet mi yoksa "ben sizin hayranınızım" diyen resepsiyonist mi_
  • gerekli açıklamaların sözlükteki ergen inceci troller tarafından yapıldığı durum.
    lan iki dakka omurgalı olun ya. -eğer doğruysa bu durum- "ayıp etmiş", "yanlış yapmış" deyin ya. oyunuzu yine verin muharrem inceye de, iki dakka onurlu olun ya.
  • bi kere burada büyük oyun var. neden çünkü ince başkan küfür etmez montajdır o. resepsiyon görevlisi küfürü haketmiş bi kere. hem küfür yiyor hem gülüyor. zaten resepsiyon görevlilerinin en önemli özelliği küfür yemeyi sevmesidir. bayılırlar babalarına atalarına küfrettirmeye.

    ayıp ulan ayıp. adam mısınız lan siz.
  • ben kendisine yakıştıramadım ama diğer taraftan israil dölünü ve ananı da al git'i de unutmak mümkün değil sonuç olarak oyum ince'ye .
  • bu dallamasporlar bizi hala tatlısu muhalefeti sanıyor ya la..

    ne beklionuz ya la? diyelim küfür etmiş, aa küfür etti, küstüm falan mı diyeceğiz. ahahaha

    dünyanın en uzun küfrünü bassa, dünya rekorlarına girse birşey değişmez koçlar, devam edin.

    ek:yalnız birşey farkettim, seçimi ince alırsa hayatımın en eğlenceli bir iki yılını geçirecem sanırım..
  • ince küfür ettikçe telefondaki görevli ihihihi diye sevinip güldüğü için doğal olarak adamı daha çok mutlu edebilme adına ağzına sıçmaya devam etmiş. ne var yani bunda anlamıyorum. tee o zaman bile insanları mutlu etmeye gayret gösteren yüce gönüllü bir şahsiyetmiş kendisi. küfrü bile enerji saçmış, mutluluk veriyor. hey maşallah, daha bir bağlandım evet.
hesabın var mı? giriş yap