• ermeni soykırımını kabul bahanesine sığınmadan direk yapılması gereken kutlu olay. yahudiler ve amerika ermeniler karşısında bizi destekleseler de yapılması gerekirdi. yapılmaması şu andaki hükümet dahil türkiye halkının iradesinin temsil edilmediğinin göstergesidir.
  • çevremdekilere hep söylerim, "bana yapabileceğiniz şeyleri söyleyin, yok yapacamayacaksanız boşuna ne benim zamanımı harcayın ne kendi ağzınızı yorun." diye. burada da durum pek farklı değil.
  • çoktan yapılmış olması gerekendir.
  • suriye de yarin oburgun birileri. " pardon kazayla oldu " derse mutlak hayata gecirilmesi gereken uygulamadir.
  • ön edit: istifa etmeyi düşünen bir chp'liyim son seçimde chp ve ince'ye oy verdim.

    bu üs neden kapatılmıyor? ülkemin iki bakanına abd'de işledikleri bir suç vesaire olmadığı halde abd bir tür ceza kesiyor kıçı kırık rahip için (bağımsız olmadığını ben de biliyorum) o rahipin yargılanma sürecine müdehale etmeye çalışıyor. şu dakkadan sonra bu üs kapatılmalıdır. abd nin bu kararı türk milletinin bağımsızlığına karşı yapılmış bir harekettir.

    akp iktidarında o göt yok mu? cesaret yok mu? siyonist lobiden mi korkuyor akp? yahudi desteğini kaybetmekten mi korkuyor tayyip? daha bir iki hafta öce trump la macron la kucak kucağa fotolar paylaşıylıyordu. kapatın la şu üssü. sizde o cesaret yoksa biz de var bize güvenin trumpın kucağına ya da putinin kucağına değil. muhalifiz dediysek vatan haini değiliz, biz bize yeteriz amk. tayyip kapatsın bu üssü sorumluluğu meclisteki 4 parti de kabul eder. sen kendine ve milletine güven dolar sike sike düşer. ama gidip yok faizleri düşürcem yok bık bık deme bak dolar nasıl düşüyor. bu üs kapatılsın!
  • van münit arkadaşım, bizim mahalledeki abi patronlarından izin almadan orayı kapatamaz. bizim mahalledeki abinin çakma milliyetçi olduğunu bilmiyorduk da bu olaylardan sonra ümmetciliğinin de sahte olduğunu gördük.
  • yavaş yerler yaş
  • eskidendi dostlar o is simdi izin almadan hareket edemiyor reyisimiz. papaz mevzusuna doner bu sonra bak demedi demeyinz
hesabın var mı? giriş yap