• bir aktris. mavi gölün (bkz: blue lagoon) yeni çevriminde esas kızı oynayacakmış.

    şimdi gelelim esas meseleye:
    kendisi müstakbel yengeniz olur, ayrıca (bkz: ilk ben gördüm). asılanı seri eksilerim haberiniz olsun. bugünden tezi yok vize, greencard, hiçbiri olmadı kuru yük gemisi araştırmalarıma başlıyorum, kısfmetse olur, değilse zorla.
  • home and away adlı bir dizi vardı tnt'de yayınlanırdı bir ara. orada 14-15 yaşlarında görmüştüm bu kızı. o zamanlar da güzeldi. şimdilerde ise blue lagoon'un yeni versiyonunda oynayacak güzel kız. harbiden de biraz andırır brooke shields'.
  • an itibariyle izlediğim filmde görmemle kendisi benim için dünyanın en güzel kızı olmuştur. 90 doğumluymuş. bence daha küçük gösteriyor. resmine bakıp erir insan yahu. denise richards'ın genç halini andırmıyor değil.

    foto 1

    foto 2

    foto 3
  • beni avustralya kadinlarina ikinci kez hayran birakmis guzel oyuncu. bir dean olmak vardi su dunyada.
  • elftir. ayrıca kendisinden daha çoook bahsettirecek aha buraya da yazıyorum.

    (bkz: aha şuraya yazmak)
  • bu hanfendi eski sevgilime o kadar çok benziyor ki şans eseri bi youtube inceleme vidyosunda tipini görünce tüm hatıralarım canlandı, kalbim sıkıştı yemin ederim. o duygularla imdb sayfasında yarım saat gezmişimdir. benim kız kendini beren saat'e benzetiyordu ama indiana onun daha güzel kızkardeşi gibi. * *

    neyse, iyi bir aktrist olduğunu düşünmüyorum, yüz güzelliğiyle ne kadar iş yapar bilemem. şu ana kadar da dişe dokunur ve başarılı bir projede yer alamamış zaten. umarım bu değişir tabi, kendisini daha sık görmek güzel olur.
hesabın var mı? giriş yap