• 2001 yılında "bilgiyi paylaşmak" ilkesiyle yola çıkan ve sektörde hızlı bir yükseliş gösteren danışmanlık firması.

    vermiş olduğu danışmanlık hizmetleri;
    --> eğitim ihtiyaç analizleri ve programlar
    --> kurum kültürü ve vizyonu yapılandırma
    --> insan kaynakları yönetim danışmanlığı
    --> gizli müşteri denetimi
    --> background check
    --> stajyer seçme ve yerleştirme
    --> bireysel ve yönetimsel koçluk
    --> satış performansını geliştirme
    --> yönetici sohbetleri
    --> kurumsal oyunlar

    350'yi aşkın programları var, ben şahsen aldığım eğitimden son derece memnun kaldım. öyle ki, danışman efsun yüksel tunç son derece samimi bir havada ve sıkmadan aktardı bilgilerini.
    2 tane de "türkiye'de ilk!" olan hizmetleri var, background check ve stajyer bankası.

    (bkz: background check)
    (bkz: stajyer bankası)
  • hayatımda gördüğüm en dolu dolu ve bilgi içeren blogun sahibi olan danışmanlık firması.

    "eğitimin tadı başkadır!" sloganı ile yola çıkmışlar ve bence çok yakışmış. her gün beden dilinden stres yönetimine, empatiden e-atığa kadar pek çok konuda bilgilendirici yazılar çıkıyorlar.

    http://egitimintadibaskadir.wordpress.com/
  • doğaya, insana ve sanata değer veren bir firma. gönüllü olarak çalışanların motive olması için firmalarda keman dinletileri düzenliyor. yeşil/çevreci çalışan yaratma eğitimini gönüllü olarak şirketlere sunuyor. ayrıca okullara kitap yardımı yapmak ve sivil toplum kuruluşlarında ücretsiz eğitim vermek gibi birçok sosyal sorumluluk projesi var. referansları dikkat çekici: referanslar
  • görünce hemen damladım, şahane bir kurucusu & eğitmeni olan (bkz: efsun yüksel tunç) danışmanlık firmasıdır. ayrıca sosyal sorumluluk projelerine can-ı gönülden destek vermektedirler, itü gönüllülük kulübü bünyesinde bize 6-7 tane farklı eğitimi gönüllü olarak vermişlerdir.

    eğitmenlerinin sanırım tümü kadın ve çoğu gayet etkili ve iyi niyetli insanlardır. gözleri ticari hırsla bakan kişisel gelişimcilerden asla değillerdir. efsun hanım dominant kişiliği ve etkili hitabet gücü ile eğitimi zorla aklınıza sokar, verim almadan çıkmanız imkansız gibidir.

    velhasıl, 3 yıldır kendileriyle görüşememiş olsam da kendilerinden çok şey öğrendiğim insanlardır, bu entry de kendilerine iade-i itibar olsun.
  • oldukça başarılı hizmetleri olan firma, bilen bilir.
  • efsun yüksel tunç gibi efsane bir eğitmeni bünyelerinde barındıran danışmanlık şirketi.

    piyasada yüzlerce danışmanlık şirketi olduğunu ve bunların çok büyük kısmının balon olduğunu düşünürsek, indus danışmanlık kendini rakiplerinin çok ilerisinde konumlandırıyor. great place to work seçilen tek danışmanlık şirketi olması da bunun bir göstergesi.

    efsun hoca'nın bilgisi, vizyonu, güler yüzü ve zekice esprileri, eğitimlerin inanılmaz keyifli geçmesini sağlıyor. her eğitiminde mutlaka sözlüğe atıfta bulunan hocama buradan selam ederim.*
hesabın var mı? giriş yap