• (bkz: kansen)
  • 2005 yapimli filmdir. dvdsi invasion adi ile cikmi$tir, -ama imdb infection oldugunu soyluyor-

    bir kasabaya meteor du$er, meteorun yaydigi bakteriler cevre sakinlerini degi$tirmeye ba$lar, olaylar geli$mez... filmin degi$ik olan yani, kasabadaki bir polis arabasinin guvenlik kamerasindan bulunan goruntulerden hazirlanmi$ gibi durmasi. yani film ba$indan sonuna kadar, arabanin onundeki guvenlik kamerasindan cekilmi$. yani geceleyin, arabanin onundeki toprak goruntusunu 63 dakika boyunca acaba ne ilginclikler olacak diye izliyorsunuz ama hayal kirikligi ya$atiyor insana.

    uzun lafin kisasi, yanindan bile gecmeyin demek istedigim bir filmdir. estepona film festivalinde en iyi film ve en iyi yonetmen odulunu almi$. juriler kesin satin alinmi$tir, ba$ka izahi yok bunun. en kotu gerilim filmleri listesinde ilk 10a girer.
    http://us.imdb.com/title/tt0472465/
  • stargate atlantis dizisinin 5. sezon 17. bölümünün adı. atlantis ekibi, todd'dan gelen belli belirsiz bir yardım mesajı üzerine kovan gemisine ulaşırlar. gemideki tüm mürettebat, retrovirüsten kaynaklanan bir hastalığa yakalanmış ve kendilerini derin uyku moduna sokmuşlardır. ayrıca kovan gemisi de pek iyi durumda değildir.
  • yönetmenliğini albert pyun'un yaptığı 2005 yapımı film...

    cloverfield gibi hesapta amatör kamera performansı verilmiş...araç üzeri polis kamerası...

    film de kullanılan gerilim müziği the thing filmi ile olukça benzer... esinti vs derler anca estirirler...kolpalamışsınız lan resmen...

    konuya gelince;

    not: aşçı-bahçıvan-uşak sıralamasına göre anlatılmıştır...

    --- spoiler ---

    kasabanın birine meteor düşer abicim...bu meteor pislik lanet bir şeyin tekidir...mikroplu lanet bir şeydir...moruğun biri bunu görür olay yerine intikal eder...önce moruğa bulaşır...sonra polisin biri moruğu kontrole gider...moruk polise saldırı kulaktan verir virüsü...

    polis'te lise partisinden dönen bir çifte dadanır... erkek olanına kulaktan bulaştırır yine...dişi olan kaçar...

    olay dişi'nin çırpınışları ile geçer...

    --- spoiler ---

    böyle garip bir şey işte...

    bu ne lan ?
  • an itibari ile tv8'de saçmalamakta olan. akıllara the last of us'ı getirmiştir. ilgisi var mı bilinmez.
hesabın var mı? giriş yap