• mark ruffalo, zoe saldana, imogene wolodarsky, ashley aufderheide'nin rol alacağı, maya forbes'un yazıp yöneteceği komedi. karısını geri kazanmak isteyen manik depresif bir adamın, özgür ruhlu iki kızının sorumluluğunu üstüne alması üzerine bir film.
  • ilk fragmanı düşen film.

    https://www.youtube.com/watch?v=4gbrwkhafqo
  • dun izledim. manik depresif bir adamin (bence cok guzel oynamis) karisi boston dan new york a mba yapmak istemesinden sonra kizlariyla tek basina kalma maceralari. film guzel 6.5/10 sinemada izlenebilir.
  • filmde cameron rolünde gördüğümüz mark ruffalo, daha önce oynadığı (bkz: collateral), (bkz: zodiac), (bkz: blindness) ve (bkz: avengers) gibi gerilim ya da bilim kurgu türündeki filmlerle başarıyı yakalamış bir isim olmasına rağmen aile babası olarak da başarılı bir karakter ortaya çıkarmış. film kısaca manik depresif bir babanın iki akıllı kızıyla kaynaşmasını ve eşi maggie'yle arasını düzeltme çabasını anlatıyor, denebilir. eğlenceli, komikli bir seyirlik.
  • filmin yönetmeni (bkz: maya forbes) filmdeki kızkardeşlerden büyük olanıdır ve kendi anne babasının hikayesini anlatmıştır, kardeşi ise şu an (bkz: pink martini) grubunun solisti olan (bkz: china forbes)dir.
    (bkz: maya forbes)'in filmde kendisini oynayan çocuk oyuncuda kendi kızıdır, cidden anne kız birbirlerine çok benziyorlar
    http://www.imdb.com/…/tt1969062/?ref_=nm_flmg_act_1
  • güzel film.
    1970ler, boston kentinde varlıklı bir aileden gelmesine rağmen psikolojik sorunu(manik depresif bipolar bozukluk) nedeniyle tedavi olan ve çalışamayan bir baba(mark ruffalo iyi kotarmış rolü), çalışmak ve para kazanmak zorunda siyahi anne(bu zoe saldana negzel bir kadındır arkadaş) ve 2 kızdan oluşan ve ciddi maddi sıkıntılar içine girmiş ailenin dağılmaması için ellerinden geleni yapmasını(özellikle babanın) anlatan film, bende ayrıca bir yere kondu çünkü aynı rahatsızlığı olan yakınımın başından geçenleri gördüm resmen.
    7 yok yok küsuratlı vereyim ki daha havalı olsun 7.4/10. izleyin izlettirin.

    son olarak arkadaş elin çocukları nasıl böyle güzel oynayabiliyor hayret ediyorum.
    en son olarak bu kadar sigara içilir mi lan?
  • "normal" düzene uymaya çalışan karmaşık bir zihin, iki çocuk ve başka bir şehirde eğitimini tamamlamaya giden bir eş.

    tüm bu dinamizmi oldukça sade ama fazlasıyla başarılı bir oyunculuk ile izleyenlere aktarmayı başarıyor mark ruffalo. tutarlı bir senaryo, samimi bir dil, göz dolduran yardımcı oyuncu performansları ile birleşince de epey keyifli ve eğlenceli bir film çıkıyor ortaya.

    imdb'in yalancısıyım: film, yönetmen ve senarist maya forbes in kendi hayat hikayesinden yola çıkılarak yazılmış ve filmde kendisini kızı imogene wolodarsky canlandırmış.
  • bir film düşünün ki bipolar hastamız intihar etmiyor film boyunca.
    ilaç ve intihar lobisinin karışmadığı şahane bir film olmuş.
    bipolar hastalarını aklını yitirmiş, tehlikeli, birlikte yaşanılmayacak insanlarmış gibi gösterilen filmlerden değil. ayrıca mark ruffalo adamsın.
  • mark ruffalo'nun muhteşem olduğu. yer yer güldürüp yer yer de hüzünlendirdiği bir film olmuş. son zamanlardaki güzel indie filmlerden biri de bu olmuş.

    izlemeli.
  • begin again'deki mark ruffalo'yu seven kişi bu filmi de sever. mark da bu problemli ama iyi adam rollerini çok iyi oynuyor be. the kids are alright, begin again, bruce banner/hulk ve bu filmde rolün ruhunu çok iyi yansıtıyor.bana bu adam nedense kıymeti az bilinen biri olarak gelmiştir.

    filme gelecek olursak, ele aldığı konuyu güzel işlemiş. bipolar baba, özgürlük ve bağımsızlık mücadelesi veren bir kadın ve bu zor dünyada yaşayan çocuklar. özellikle bipolar duygulanım bozukluğunu çok fazla dramatize etmeden ama zor yönlerini de güzelce işleyen bir film olmuş, seviyorum böyle filmleri. sıklıkla bir konuda dikkati çekerken kaş yaparken göz çıkarılıyor (örnek: incir reçeli. hıv+ konusu ancak böyle kötü işlenirdi ). filmdeki eğlencenin dozu da tam yerinde, izleyin bence.
hesabın var mı? giriş yap