• borsada hisseleri satılacak bir şirket. sadece bundan ibaret. daha fazla anlam yüklememek gerek.

    zirve yaptığı anlar da olacak çakıldığı anlar da. ne zaman zirve yapıp ne zaman çakılır? kripto para birimleri söz konusuysa, "ileride çok değerlenecek" diyerek madden değersiz metayı bol bol satabildiği zamanlarda değeri yükselir, "ulan hala değerlenmedi, daha fazla kaybetmeden elden çıkaralım bari" dendiği zamanlarda da düşer. yarın bir gün "beyond infinity economics" diye bir şey daha şatafatlı bir kripto para birimi çıkardığında da çakılır.

    bir diğer seçenek de, ponzi şemasıyla satışa başlamaları ve herkese paralarını ödediği sürece büyümeleri, sistem doyuma ulaşıp para ödememeye başladığında da düşüşe geçmeleri. bu zamanları iyi denk getirip hissesini alıp satanlar (ki gerçekten borsada işlem görürse) buradan da para kazanır.

    bilgi için,

    (bkz: cointellect)
    (bkz: genesis-mining/@atesikus) (ponzi planının ilk birkaç adımı, gerisini başlığı coştukça beraber izleriz)

    ama bu işe "gelecek buharlı motorlarda. buharlı motorlara yatırım yapanlar 10 yıl içinde burjuva sınıfını oluşturacak" gözüyle bakmayın allasen. patlayacağını iddia eden ve meta üretmeyen bir şirket sadece. daha fazlası değil.
  • hakkında doğru düzgün bir url bulamadığım dijital para. şu haliyle verdiği güven sıfır (0)
  • volume $23k = 5 küsür btc.

    projeye bakıyoruz. kodlarına bakalım dedik.
    https://github.com/infinity-economics

    evet proje yok arkadaşlar. adam coin çıkarmış fakat ortada kodu yok.

    evet şimdi yetkili abimizi dinliyoruz.
    https://forum.infinity-economics.org/…-github-olayi

    kör oldum. sakın yatırım vs. yapmayın. saçmalıktan öte bir şey değil.

    açık kaynak nedir bilmez. adam kodlarını github kontrol ediyor sanıyor salaklığa bakar mısın? github senin kodların test ediyor sanıyor. yazılımla içli dışlı olmayan arkadaşlar için söylüyorum. hiç bulaşmayın. market cap'i yüksek olanlara girin. biri gelse 5 btc koysa %100 artacak coin sonra oo arttı süper coin. sonra sizi silkeleyecekler. paranızı piç etmeyin.

    ekleme:
    https://www.youtube.com/watch?v=ok8x-q175gs
    https://www.youtube.com/watch?v=yagzprkkpw8
hesabın var mı? giriş yap