• https://www.infomusicshop.com/

    deli ucuza kulaklık satan bir site. bu siteyi kullanmış olanlarınız var mı?

    edit: insanlardan olumlu geri dönüş aldım ve ben de memnun kaldım. çağrı merkezi çok ilgiliydi.
  • bizzat etiler'deki mekanlarından ürün aldım. bayağı sıcakkanlı ve güleryüzlüler. canlı destek de bayağı samimiydi ama:
    saat 4 civarı;
    -kulaklık alacağım da, hediye olacak, bayağı da acelesi var, bugün cuma, istanbul içi için bugün kargoya vermeniz mümkün mü? yarın ulaşır belki.
    -evet dersem doğru olmaz efendim, sanmıyorum
  • kaliteli ürünleri oldukça uygun fiyatlara satan ayrıca bir midi klavye ve referans kulaklığı satın almayı düşündüğüm site. daha önce alışveriş yapmış olan sözlük kullanıcıları mesaj kutumu yeşillendirebilirse harika olur.
  • piyasaya göre fiyatlarında ciddi aşağı yönde farklılık olan ses ve ışık sistemleri marketi.

    üstelik hem telefon hem de web sayfalarındaki online müşteri temsilcileri inanılmaz derecede kibar ve ilgililer. ürünümü sağ salim teslim aldım. canımsınız. swh.
  • krk rp6 rokit g3 kodlu ürünü stokta olmamasına rağmen 2100 lira gibi adet fiyattan giydirmeye çalışan firma. doğal olarak çift 4200 lira yapıyor.neymiş 2 ay sonra gelecekmiş yersen.

    aynı ürünü thomann bundle olarak 1770 lira gibi bir fiyata (çiftini) veriyor. almanyadan aldığınızda bu fiyata vergi dahil oluyor onuda çıkarken tax free ile geri alıyorsunuz..

    direk sipariş ile %20 gümrük vergisi + 30 avro kargo bedeli ödüyorsunuz.
  • arkadaşlarımın tavsiyesiyle kendilerinden alışveriş yapmak istediğim ses firması.

    yaklaşık 1 hafta önce arayıp işime uygun bir profesyonel kulaklık satın almak istedim fakat ne alacağıma karar veremiyordum. sağolsunlar telefonda çok yardımcı oldular, yönlendirdiler.

    ama şöyle bir sorun var. duyum çok kişisel bir durum, önerdikleri kulaklığı beğenmezsem iade ve ya değişim yapıp yapamayacağımı sordum. pandemi sebebiyle mümkün olmadığını söylediler. haklılar da bir yere kadar tabii. peki dedim dükkanınıza gelip almadan önce deneme şansım var mı, yine aynı sebeplerle o da yokmuş..

    e binlerce lira verip bir kulaklık satın alacağım ve duyumunu sevmezsem o kulaklık elimde kalacak demek ki. bu ciddi anlamda üzdü ve kendilerinden alışveriş yapamıyorum bu sebeple. en azından dükkanda deneme imkanı verebilirlerdi ya da değişim için yapıcı bir yardımda bulunabilirlerdi. :/ üzdünüz.
  • rezalet.

    telefon ile arayıp bir ürünü alacağımı söyledim ve siparişin lojistiği ile ilgili bir soru sordum, internet sitesine geri girdiğimde ürünün fiyatı 110 tl artmıştı.
  • nahoş bir deneyimim olan müzik ekipmanı şeysi. kanımca rezalet ama olmayabilir de. okursanız siz şey edersiniz.

    şimdi piyasanın durumu malum, müzisyenler olarak bizlerin durumu malum, para kıymetli.
    bir ses kartım vardı, sattım. üstüne de az bir şey koyup yenisini alayım dedim. bu dayılarda da istediğim alet var ve memleketteki en iyi fiyatı veriyorlar, süper. genel olarak bunu yapıyorlar, fiyatları da oldukça iyi, haklarını yemeyeyim. bu arada cihaz 1 seneden fazladır piyasada, muhtemelen de bu arkadaşların stoğunda bir süredir mevcut. üçün beşin hesabını yapıyoruz; dedim bi' şansımı deneyeyim, web sitelerinden sordum "nakitte bir ikramınız olur mu" diye. dediler ki yok! tamam, esnaf karakterli değilsiniz, onu anladım. velhasıl, allem ettim kallem ettim bir kredi kartı ayarladım, hem taksitle alırım dedim falan. aynı gün yazdım tekrar "başgan saat 17:00 civarlarında, biliyorum geç oldu ama alsam kargoya verir misiniz" diye, ne kolay ne zor bir şey istedim, farkındayım. dediler ki "o da yok". dedim eyvallah, alıştığımız esnaflıkla alakanız yok. zira yerleri de anladığım kadarıyla istanbul fulya'da, her yerleri kargo şirketleriyle çevrili. ama yine de sıkıntı görmüyorum, ertesi gün alırım dedim. esnaflıkla alakalı laflarım henüz kötü manada değil, kastım - sözüm ona - kurumsalcılık oynuyor olmalarına dair yani. hani "çok kocaman bir şirketiz, bu tarz kesin kurallarımız var, prensiplerimiz var, yer yer japonya'dan tedarik zinciri yönetimi üzerine danışmanlık alıyoruz, kaizen'ler kanban'lar havada uçuşuyor" hesabı. eyvallah yani, harikasınız. sizin yönetim şemalarınız ve işleyişinizle alakalı iibf öğrencileri tez yazar, o derece.

    sonra ertesi gün birkaç işim vardı, hallettim ve oturdum bilgisayarın başına. alacağım ürünü, açtım sayfayı ve bomba: ürünün fiyatı artmış! 24 saat olmadı yani ha, şu kadar veya bu kadar, artmış yani. dedim "eh hacı bu dün şu kadardı ama şimdi bu kadar, siz hayırdır" falan, abi dedi "bizde günlük dolar kuruna göre sistem fiyatları bilibili çekdisaut!"
    sonra bi' uyuzlandım, "abi" dedim, "dünden bugüne ya, 24 saat olmamış! fiyat hala iyi de bari dünkü fiyattan verin gari" ama cevap gelmedi bu sefer. sonra dedim sikerler aga, allah ıslah etsin! üç beş fazla vereyim çünkü hala ucuz, ürün gelsin ameke. yine de sordum "ama kargoya bugün verirsiniz he mi" diye, demesin mi "ya işte erkenden yazsaydınız mirimiri moromoro, söz veremiyorum"?
    dedim "kardeş, şaka mı bu? dünden beri bir ürünü alamadım sizden, önce fiyat arttı sonra kargo gelemeyebilir, saat 15:00 değil", "ama işte falan filan, daha erken yazmalıydınız, katiyen söz veremiyorum sayın amına koyduğum" meyanında bir cevap aldım. konuşan kişi küstah tınladı yani. akabinde "o zaman ben de katiyen almıyorum, size de hayırlı işler! bu dönemde bu doymuşluk da ilginç, allah daha bol versin" dedim ve almadım.
    şimdi diyorum ki be kardeşim; siz ne ayaksınız?
    ortamın ve durumun vehametinin farkında mı değilsiniz?
    biz para mı sıçıyoruz? siz para mı sıçıyorsunuz?
    bu ekipmanlar ekmek peynir gibi satıyor da bu kadar mı toksunuz?
    çok mu zul şeyler istedik?
    kaldı ki kuvvetle muhtemel bir süredir stoğunuzda olan bir ürünü günlük kura göre satarak oradan da kar ediyorsunuz, bu nasıl bir iş? aradaki farkı almasanız maaş mı ödeyemezsiniz?
    amk fulya'sında depoda veya ofiste duran bir kutuyu kargoya verecek adamınız mı yok?
    belli ki ülkenin bilmem neresinde, sizinle üç kuruşun muhabbetini yapacak kadar zorda bir insanım, müzisyenim. bu cihaza da ihtiyacım var ve bana yardımcı olsanın infomusic ailesine bir şey mi olur? beliniz mi bükülür? piyasada adınız mı çıkar?
    doğuş holding misiniz de bu ayakları yapıyorsunuz?
    tamam, günün belli saatlerinde kargo çıkartıyor olabilirsiniz de lan arada az bi' esneseniz ne olur amk?
    ama ben biliyorum! orada kesin vardır bir teres, bir sürü kimseye haber verip de bir satışı araya sıkıştırmaya üşenmiştir, faturayı kesecek, depoyu arayacak, arkadaşından kutuyu bırakmasını isteyecek falan ohooo! kim için? hıyarın biri için. zaten kendi firması değildir, öyle veya böyle aynı parayı alacaktır. sikinde değildir yani bana satmış satmamış...
    alamadım yani. az çok paramla öyle kalakaldım.
    size de yazıklar olsun diyorum, ıslah olun istiyorum. imtina edersiniz esnaf olmaya ama esnaf olmanın kıymetini bilmediğinizdendir bu. kıçıkırık müzisyenler olabiliriz ama illa bir faydamız olurdu, olmadı. alışverişimiz olurdu, olmayacak.
    neyse. yine de hayırlı işler amk.
  • bugüne kadar bir çok alışveriş yaptığım, hizmetlerini sevdiğim firma.
    dezavantaj olarak belirtebileceğim tek şey “ yarın kargoda efendim, bugün kargoda efendim “ gibi taahhütlere kanmayın. hiçbir alışverişimde taahüt edilen süre içinde ürünüm kargoya verilmedi.

    bu arada evet adamlar dolarla çalışıyor, günlük olarak kurları uyguluyorlar bunda herhangi bir behis yok. ayrıca özel sektörde bir firma zam yaptı diye şikayet eden yazarlara bunun hakları olduğunu “ işinize gelirse “ belirtmek isterim.
hesabın var mı? giriş yap