• neden böyle bir başlık açılmamış şaşırdığım durum.
    ingiliz derin devletini ilk ifşa eden adnan oktardır.

    öne sürdüğü şudur: bütün bu küresel sistemi yöneten masonik sistemin kalesi ingilteredir. herkes yıkılır ingiltere hayatta kalır. sanıldığı gibi gücünü yitirmemiş sadece dikkatlerden kaçınmıştır.
  • ingiliz kraliyet ailesi ile hitler arasında çok samimi fotoğraflar hitler
  • adnan oktarın sık sık dile getirdiği yapıdır.
  • a haber hepsini deşifre ediyor. kaçacak biyerleri yok merak etmeyin.
  • malum güruhun yeni favorisi.

    --- spoiler ---

    yaau amariga aslında kukla onu da ingiliz derin devleti yönetiyor
    --- spoiler ---
  • ingiltere için neden “güneşin batmadığı yer” dendiğinin delili olan tarihi ve siyasi gerçek. çünkü ingiltere’de güneş battığında, ingiliz sömürgesi olan başka bir ülkede doğuyor olabilir.

    ingiltere’nin tarih boyunca dünyada işgal etmediği sadece 22 ülke vardır. işgal ettiği topraklar, dünyanın %90’ına karşılık gelmektedir. günümüzde ise, 14’ü deniz aşırı olmak üzere 22 ülke birleşik krallığa bağlıdır.

    ingiltere kraliçesi 2. elizabeth, bu 22 ülkenin dışında, 16 ülkenin daha kraliçesi konumundadır. bunlar bağımsız ülkelerdir, fakat hala kraliçeye bağlıdırlar.
    ingiliz milletler topluluğu’nun başkanı sayılan kraliçe, bu ülkelere temsilci olarak vali atar. bu vali, devlet belgelerini imzalamak, parlamento toplantılarını resmen açıp kapatmak ve seçimler öncesi parlamentoyu feshetmek gibi görevlere sahiptir. dolayısıyla bu bölgeler, bağımsızlıklarını kazanmalarına rağmen- tümüyle kraliçe’nin hakimiyeti altındadır.

    ilgili haber
  • kraliçenin yetkilerinin sembolik olmadığını ve ingilterenin ne kadar geniş bir emir komuta zinciri kurduğunu anlatan bir haber

    takvim gazetesi
  • kraliyet ailesi'nin başı "nazi geçmişi" ile dertte!

    ilgili haber:
    ntv haber

    ingiliz derin devleti nazi bağlantısı
    ingiltere kraliçesi 2. elizabeth'in nazi selamı verdiği görüntülerin basında yer almasının ardından şimdi de 2. elizabeth'in eşi prens philip'in ailesinin naziler ile olan bağı bir belgesele konu oldu.
    2. elizabeth'in kocası ve edinburgh dükü philip mountbatten'in 3 kız kardeşinin alman aristokratlar ile evlendiğinin altını çizen belgeselde, evlilik yoluyla prens philip ile akraba olan bu kişilerin ilerleyen yıllarda nazi partisi'ne katıldığına dikkat çekiliyor.
    ailesinin naziler ile olan ilişkisi hakkındaki 60 yıllık suskunluğunu 2006 yılında yayınlanan 'royals and the reich' isimli kitaba verdiği mülakta ile bozan prens philip, o dönem hakkında "hitler'in almanya'nın prestijini ve gücünü yeniden inşa etme çabasını biz de tüm almanlar gibi ilgi çekici bulduk" ifadelerini kullanmıştı.
  • üst aklın beyni olan ingiltere’nin başbakan’ı may hangi yüzle türkiye'ye gelmişti?

    bülent orakoğlu yeni şafak da yazdı. yenişafak
  • prof. ilber ortaylı:abd’de önemli kararlar ingiliz diplomatlarının kararıyla alınır

    ilgili haber: http://www.turkishnews.com/…rinin-karariyla-alinir/

    mart 2011… londra’da bir konferans… profesör ilber ortaylı turkish forum uk’in konuğu olarak kürsüde konuşuyor; “abd’nin dünya politikasını kontrol eden ingiltere’dir.
    abd’de önemli kararlar ingiliz diplomatların kararıyla alınır. ve onların izni, haberi olmadan adım atmaları mümkün değildir.” konuşmanın sonunda gelinen noktada “fransa ve almanya’yı harcayabiliriz ama ingiltere’yi asla” diyor prof. ilber ortaylı.

    bu yazı da buradan hop
hesabın var mı? giriş yap