• çogu zaman premier league maçlarında tesbit edilen, golden çok topun kale diregine çarpmasından haz alan -"ooooooaaaaaaahhh"- , türk futbol seyircisinden farklı olarak, karşıdan bakıldığında başları bir hizada olup, teker teker sayılabilecek derecede sakin oturan, taraftar olmayan bilakis tam bir izleyici.
  • sakin oturmayan oturtulan seyircidir. cezalar cok katıdır.
  • ingiliz futbol seyircisi, maça giderken, maç izlerken, maç çıkışında, takımı maç kazandığında, takımı maç kaybettiğinde, futbol konuşurken, futbol oynarken her daim alkol alır.

    ingiliz futbol seyircisi alkol aldığında olay çıkarmaya meyillidir, alkol almadığında da olay çıkarmaya meyillidir.

    ingiliz futbol seyircisi evinde maç izlemez, maçı yerinde izler, yerinde izleyemediği durumlarda ise pub'da insanlarla içki içerek izler. maç bitiminde yorumları ve golleri tekrar tekrar seyreder, yorum yapar ve tartışır. bunları yaparken içki içmeyi kesinlikle ihmal etmez.

    ingiliz futbol seyircisi takımını hiç bir zaman yalnız bırakmaz, takımının formasını her daim üzerinde taşır. formayla dolaşamayağı durumlarda takımının donunu atletini filan giyer. hiç olmadı rozetini takar.

    ingiliz futbol seyircisi sürü halinde gezmeyi ve içki içmeyi sever. sürekli şarkı söyler ve küfür eder. zaman ve mekan gözetmeden poposunu açar insanlara sergiler.

    ingiliz futbol seyircisi maç günü kesinlike işe gitmez, kovulacağını bilse de gitmez, işten atılma korkusu maçı kaçırmak için bir bahane değildir. ingiltere'de iş her zaman vardır.

    ingiliz futbol seyircisi, futboldan uzak kaldığında kumara ve karşı cinse yönelir, bu sırada içki içmeyi ihmal etmez.

    ingiliz futbol seyircisi icabında futbol için ölmeye hazırdır. ingiliz futbol seyircisinin dini futbol, tanrısı futbol, kabesi ise tuttuğu takımın stadıdır.

    ingiliz futbol seyircisi takımıyla ilgili olan satılık her şeyi satın almak ister, eğer alamıyorsa çalar, çalamıyorsa yağmalar.

    ingiliz futbol seyircisi stadın içinde centilmen gözükmeye çalışır, ingiliz polisinden başka polisten de korkmaz.

    ingiliz futbol seyircisi ne olursa olsun deplasmana gider, deplasmadayım diye sinmez ezik ezik dolaşmaz. deplasmanda olay çıkarmayı ihmal etmez. ingiliz futbol seyircisi korkmaz.

    kısaca ingiliz futbol seyircisinden ve genellemelerden uzak durmakta her zaman fayda vardır.
  • hep bu topraklarda takımına baglı yerli yerinde dogru bagırır falan denir ama şampiyonlar ligi finalinde gorduk bunların butun olayı hayvan gibi içmek, o kadar içtikten sora zaten algıda seçicilik sonucunda kendi takımına kalpten beyinden kitlenirsin cunku rakip takımı bile algılayamazsın
  • samuel etoo'ya top geldiğinde maymun sesleri çıkararak asıl kendilerinin ne kadar evrimleşmiş olduklarını gösteren ve dolayısıyla kendi taklitlerini yapmaktan öteye gidememiş kendiliklerini bir an dahi olsa yaşayabilen kibircikler güruhu.
  • (bkz: #10821417)
  • ingiliz seyircisinin üniforması beyaz spor ayakkabı, kot pantolon ve tuttuğu takımın formasından ibarettir... formanın tercihen bira göbeklerini ortaya çıkaran bedende seçilmesi hooliganizm düzeyini belirlemede önemli rol üstlenebilir...
  • bulduğu her fırsatta götünü göstermekten çekinmeyen hatta deplasmanına gittiği ülkenin banknotunu rulo yapıp makatına sokmak suretiyle karşı tarafa hakaret ettiğini sanabilen kitledir. ulusun genotipindeki kuzeyli barbar geninin işlevini bu kitlenin eylemlerinde temaşa edebiliriz.
hesabın var mı? giriş yap