• su ile birleşince yağ yakımını hızlandırdığı ile ilgili bir bilgili var alkali diyeti yazarında. ama ne kadar doğru bilemiyorum.
  • 2 gündür, 1 bardak suya 1 çay kaşığı koyarak içmeye çalıştığım hede.

    eczaneden alınması tavsiye edilir, marketten karbonat alıp da yutmayın sakın. şifa kimya'nınki 3,50 tl.

    forumlarda zayıflamak için içtiklerini söyleyenler var. ama bana bir arkadaşım her derde deva şeklinde tavsiye etti.

    asidik ortamdan yorulan bedeni alkaliye çevirip daha sağlıklı olmanıza yardımcı oluyormuş. bakalım bir süre denedikten sonra işe yarayıp yaramadığı hakkında bilgi veririm.

    bir çay kaşığı karbonatı bardağa koyun üzerine bir yudum sıcak su ekleyin, köpürüp eriyor. sonra normal su koyup için. yalnız tadı deniz suyu gibi, içerken mideniz bulanabilir. benden söylemesi.

    ıse yaradi mi diye soranlar icin edit: berbat bi tadi oldugu icin duzenli icemedim. zaten faydasi yok diyenler de oldu. biraktim yani.
  • (bkz: gypsum)
  • her gün (bkz: saka su) tüketilerek doğal yoldan alınacak minerallerle vücudu alkalize eden sodanın süslenerek pazarlandığı yeni adı.
  • bir eczacı "bildiğin karbonat abla" demiştir hakkında.
  • eczanelerde fiyatı 4tl'dir. kullananların göbekleri gözle görünür şekilde eridiği gözlemlenmiş. 1bardak suya değil, 1 lt suya 1 çay kaşığı kadar atıyorsun. yalnız soğuk olarak içiniz çünkü tadı çeşme suyuna benzediği için sıcak gitmiyor, mide bulandırabilir. günde sadece 1lt değil, günlük kullanımınız kadar deniliyor.
    kulaktan dolma dedim baştan ama dahiliye doktoruna sordum, kullanabilirsin dedi. yan etkisi var mı dedim, bokunu çıkarmadığın sürece yok hatta yararı var. mideyi rahatlatır dedi. 2 gündür kullanıyorum, 1-2 ay sonra durumumu yazarım.

    edit: sayesine 10 kilo verdim ama yediğime de dikkat ettim. öyle diyet programı filan da yapmadım. tek başına bi yararı oldu mu bilmiyorum ama göbekteki erime sürecini hızlandırdığını söyleyebilirim.
  • soğuk algınlığına iyi geldiğini duydum ama doğru mudur bilemiyorum. bir de zayıflamak için içenler var. zayıflamak isteyen arkadaşlar akşam yemeği yemeyin, kesin çözüm.
  • hazır yeri gelmişken

    (bkz: kemal milar)
  • kilo vermenin yanı sıra pko'ya da iyi geldiği söylenen karbonattır.
    kullandığım dönemde gerçekten işe yaramıştı ama o dönem ilaç da alıyordum. şimdi yeniden başladım. bakalım regl düzenliyor mu?
  • bugun basladim, her gun 2 litre suya karistirarak etkisine bakip bir ay sonra editlerim. diyete yardimci olmasi amaciyla kullaniyorum.

    edit: baya yardimci oldu ancak ben devam edemedim surekli, tavsiye ediyorum.
hesabın var mı? giriş yap