• (bkz: ekşi forum)
  • memrise beğendiğim bir uygulama, android telefon kullanıyorsanız farklı sitelerde full uygulama bulabilirsiniz.
    deneme sürümü için
    https://play.google.com/…e.android.memrisecompanion
  • android için:
    elbette duolingo, memrise gibi uygulamalar da dahil.

    voscreen : bu uygulamayı bilmeyenimiz azdır, gün içinde youtube izler gibi açıp pratik yapabilirsiniz.

    oxford 3000 kelime : öğrenilmesi gereken 3000 bin kelimeyi seviyelere göre listeleyip, küçük gruplar halinde öğreten uygulama. 10 tane kelimeden oluşan bir part düşünün bunlari yazarak seslendirerek cümle içinee kullandırarak vs öğretiyor.

    learn english vocabulary : yukarıdaki uygulamaya benzer kelime öğretiyor.

    speaky : bu uygulama sayesinde dil arkadaşı bulabiliyorsunuz, bu türdeki ücretsiz olan hem de işe yarayan nadir uygulamalardan.

    quizlet : deyimler, atasözleri, kelimeler onlarca kategori, ister kendi kartlarınızı yaratın ister gidip başkalarının yarattığı kartları kullanın, bu uygulama içinde videoeğitim youtube kanalının birkaç listesi var, uygulamanın nasıl kullanılacağını anlatan ilgili video .

    voa learning english : inanılmaz faydalı aynı zamanda youtube kanalları da var, haberler, gramer seansları, hikayeler hepsi altyazılı, sesli ve amerikan ingilizcesiyle. herhangi seviyede bir haber seçebilir, dinlemeyi geliştirmek için sırasıyla dinleme, okuma hem dinleme hem de okuma yapabilirsiniz.

    cleverbot yapay zekayla sohbet edip pratik yapabilelceğinz bir site, maalesef uygulaması eski ve ücretli.
  • en iyileri için

    (bkz: hinative)
    (bkz: hellotalk)
  • duolingo’dur kesinlikle. çok verim aldım sayesinde. ilk başta çok basit gelebiliyor ama aslında basit cümleleri dahi kurarken hata yapabiliyormuşsun, gayet iyi bir tercih. denenmesi şiddetle tavsiye edilir. ayrıyetten rusça ve almanca da öğrenebiliyorsunuz. rusçamı biraz ilerletme şansı buldum. rusça almanca ve ingilizce haricinde arayüzü ingilizce yaparak da birçok dile ulaşabilirsiniz .
  • https://apps.apple.com/…words-pro/id1011815416?l=tr

    okumak istediğiniz metni yapıştırıp bilmediğiniz kelime sorununu anında çözerek akıcı okumalar yapmanızı sağlayan, bugüne kadar ingilizceyle ilgili en fazla işime yarayan uygulama.

    kendi metinleri de var ancak önemli olan benim okumalarımı kolaylaştırması idi, bunu da güzel yapıyor.
  • duolingo çok güzel bir uygulama fakat uygulamaya düzenli girilmesi lazim yoksa kolay unutuluyor.
hesabın var mı? giriş yap