• (bkz: buluttan nem kapmak)

    karşılığında ingiltere hava durumunu verip vatandaşlarımıza dikkatli olmalarını önermeliyiz.
  • ingilizler hayvan düşmanımıymış? biraz medeni, eğitimli ve bilinçli insanlar olsalardı, dikkat edin yerine, cebinizde mama taşıyın, diye uyarırlardı.
  • köpektaparları unutmuş oldukları uyarıdır. onlar daha tehlikeli.
  • türkiye'ye hala ingiliz turist geliyor demek, bu da bir başarı.

    ps: bu başlığa köpekleri ya da hayvanları kötülemek için gelen başıboş insanları umuyorum kurtlar kovalar.
  • afgan ve pakileri mi kastediyorlar acaba! hayvan olarak bildiğimiz en kuduruk köpek bile onların yanında melaike!
  • bu köpek karşıtlarındaki her gün en az 1 entryi gündeme sokma motivasyonunun kaynağı nedir acaba? nasıl olabiliyor yani?

    tamam rahatsız olursun, rahatsızlığını muhtelif zamanlarda dile getirirsin, bunu anlarım da sanki dünyadaki tek ve en büyük sorunmuş gibi baya baya hayatını sokak köpekleriyle mücadeleye adamış tipler oluştu, yani adamın yaşam gayesi bu olmuş. inanılır gibi değil.

    rahatsızlığını normal bir şekilde dile getiren çözüm odaklı insanları tenzih ederim de digerleri için söylüyorum; işiniz gücünüz yok mu birader?
  • ingiltere'de sokak hayvanı yok. ama herkesin hayvanı vardı. hatta bazen görsel şöyle örneklere de rastlamıştım evcil hayvanların çeşitliliği hakkında. bu hayvanlar belediyede kayıtlı. aşıları yapılıyor ve vücutlarında, kaybolduklarında bulabilmek için iletişim bilgilerinizin de olduğu bir çip var.

    türkiye'de hayvanseverlik anlayışı sokakta yoğurt kabına mama veya bulamaç yemek artığı konularak vicdan köreltmekten ibaret olduğu için (çoğu gerçek hayvanseveri ayrı tutuyorum) bu başıboş köpek sorununa etkili bir çözüm bulunamıyor. kimsenin o hayvanların yaz kış sokak ortamında çektiği çileden haberi yok.

    hep söyledim defaatle yineliyorum, götü olan gider en yakın barınağa, alır bir köpeği hem de bedava. besler. bunu yapmayan kendine hayvansever falan demesin.
  • sokakta köpek görürsem tehlikede hissettiğim an sıkarım keserim bir tarafını hayvanın abi yok böyle bir şey ya. sokakta köpek sadece hindistan, afrika ülkeleri ve türkiyede gördüm. böyle bir olay avrupada amerikada yok
  • bizden mi bahsediyolar yoksa gerçekten köpeklerden mi acaba?
  • ülkenin durumu kıtalar aşmış ama maalesef bir çözüm eylemi yok. dün yine ankara 'da liseli bir kıza 10 köpek saldırıyor ama hala bi uygulama yok. nasıl suç işleyen insanları ( ükleye göre) mahkum edip , hapise atıyorsunuz. neden insanlara da zarar veren bazı canlılar için bu yapılmıyor meraktayım.
    ah pardon adam öldürenler zaten hapiste çok kalmıyordu sanki değil mi ! hatta hapise bile girmiyordu !
hesabın var mı? giriş yap