• dokuzuncu nesil caylak yazar.
  • en dandik konuları bile harika bir üslupla yazan, çocukluk döneminden güzel anılar - anlar yakalayıp paylaşan şeker gibi bir suser.
  • pek geveze olmasına rağmen bunu ıslarla inkar eden, sessizmiş gibi görünüp ortalığı karıştıran yaramaz çocuk gibi bir şey.
    aynı zamanda ev sahibinin sahipliğini yapıyor. kim kime misafir anlayamadım sayesinde. bir çeşit bayram şakası, torpil mi desem kız kaçıran mı bilemedim.
  • gülmekten nerdeyse dikeşlerimin patlamasına sebebiyet verecek kadar güzel ve eğlenceli entrylerin sahibi yazar.
  • antalya kemer zirvesinde tanıstıgım muhtesem insanlardan biri. her seyden once işyerinde bos oturmanın ne kadar kasvet dolu bir şey olduğu duygusunu anladığı için sevdim onu. bize sergiledikleri muhtesem fasıl performansı ise tadını damakta bırakan ve en kısa zamanda olası ankara'da fasıl tarzı bir zirve için beni istanbuldan düşürebilecek kadar harikaydı. bu kadar senkronize soyleyen bir ekip daha gormedim. hepinizin agzına saglık.
  • hipotermiyle ilgili bilgi almak isteyenler bundan kelli kendisine danışabilirler. crown'a uyarak iskeleden denize atlamasıyla vitrin mankeni gibi kaskatı sallana sallana batıp çıkması literatüre geçmiştir sanırım. akşam alçak makina mühendisi ve ekşisenurla birlikte bize yaşattığı fasıl ziyafeti içinse söylenebilecek tek kelime var ağzına, yüreğine sağlık.
  • saçma sapan sebeplerle, araya yollar, yıllar, yabancı kollar girmesiyle, allah muhafaza ölümlerle filan insan kaybettikçe hep aynı sözü veriyorum kendime; "insan almayacağım abi hayatıma, "ne güzel"lerim var zaten büssürü şükürler olsun"..
    ama bu adamı tanıdığım ve ohooo daha tanıyacağım için şahane heyecanlı, hevesli ve mutluyum valla.
    oh lan, enerjili, rakıyla vaftiz edilmiş, renkli mazili, eğlenceli, muhabbeti best seller romanlara taş çıkartacak denli sürükleyici, bildiğin mis gibi.
    tek kişilik dev kadro anasını satayım, saz ekibiyle geziyor bir de eheheh.
  • şu saatten sonra kendisi benim yeğenimdir, ona da dokunan karşısında beni bulur. teyzen kurban olsun sana diyorum burdan. *
  • esasında üç günü beraber ama malesef kimliğinden bihaber geçirdiğim, zaten gülmekten can çekiştiğim üç günde de en çok dört saatte çözülüşüne güldüğüm zat-ı muhterem. zat-ı komik. zat-ı her halden anlayan, her şeye uyan.

    böyle bi fütursuzluk hali karşılıklı. aç kapıyı gir içeri.
  • ne kadar etkileyici yazdığını anlatabilmek için onun kadar etkileyici cümleler kurabiliyor olmam gerek.
hesabın var mı? giriş yap