• hiçbir ürününde renklendirici kullanmayan marka.
    hatta koku maddelerini de alerjen olmayanlardan seçiyorlarmış. fiyatlarına bakınca şaşırmaya hiç mi hiç gerek yok bence. sonuna kadar hak ettiklerini düşünüyorum. umarım en kısa zamanda deneme fırsatı da yakalarım.
  • 3 ay falan oldu kullanıyorum ben bu markanın yeşil renkli olanını. kokusu müthiş öncelikle. ama kokusundan öte benim saçlarımı dize getiren tek ürün. bonus kafayım ben. bu şampuanla tanıştığımdan beri o tuhaf dalgalar artık olmaları gerektiği yerde, olmaları gerektiği şekilde neyseki. asla vazgeçmem.
  • hayatımın ürünü. 4 ay önce kuaför tavsiyesi ile kullandığım bu ürün tam anlamı ile başımın tacı olmuştur. kokusu bebek bebek, hissiyati bebek bebek ben bebek bebek. şampuan diyip sıradanlaştırmak istemem gidin mutlaka 1 kez deneyin. mesaj kutumu teşekkür için yeşillendirmeyi unutmayın.
  • kuzenimin saç dökülmesi sorunu için ve saçlarının hızlı uzaması için bakım yağı ve şampuanını alıp çok memnun kaldığı, ve benimde az önce sipariş ettiğim bitkisel saç bakım ürünleri markasıdır.
    sitesi ve ambalajıyla güven vermiştir.
    kokusu naneli gibi ferah bir kokudur ve günlerce ferah bir kokuyla saçlarınızda kalır.

    http://www.sacbakim.com/

    edit: kokusunu yanlış biliyormuşum, shea butler ve değişik bi sürü bitkiden elde ediliyor ve kokusu anilyalı gibi kokuyor. günlerce kokusu kalıyor hususunda hala hemfikirim.
  • normalde otacı ya da bebe şampuanının dışına fazla çıkmayan geri kafalı kişiliğim kuaförün yoğun ısrarlarına dayanamarak kuru saçlar için olanına teslim oldu.
    bir anda saç bakım ürünleri konusunda çığrından çıktım. ben kendimi tanıyorum da fazla kurcalamadan bebe şampuanı alıp çıkıyorum. neyse efendim bu şampuan ilk yıkamalarda köpürmüyor ama sonrasında saç buna da alışıyor ve köpürmeye başlıyor. saçım mı pismiş yoksa ph ile ilgili bir şey mi. anlamadım. saç kremi ve maskesiyle kullandım. maskesi saç kreminin yoğun hali gibi ben bir daha almam heralde. kremini kullanmak gerekiyor yoksa zor taranıyor.
    ben arada davines falan bulaştım ama sonuç olarak insight a geri döndüm. davines nourishing daha pahalı ve kullanırken köpürtmek için çok kullanmak gerekiyor. banyo sonrası his olarak davines sanki bir tık daha mı iyi kararsızım.
    davines oi oil saç sütü + insight nourishing kombiniyle ben aradığımı buldum sanırım.
  • çok sevgili rahmetli kuaförümün ölmeden önce vasiyet edasında "ben burda olurum olmam sen mutlaka bunun şampuanını al" dediği marka.
    saç yapım o kadar kuru ki yemin ederim keçe bile benden daha hallicedir. tabii yıllarca boya, fön, düzleştirici filan derken saç oldu tuvalet fırçası. ee bi de babanın sülalesinden gelme bi kellik var. ben bu kafamın tepesinin seyrekleşmesi olayına çok takılmaya başlamıştım son dönemlerde. yıllardır gittiğim ve çok sevdiğim kuaförüm idris abim bu zamana kadar bana bir tane ürün satmamışken bana bu ürünü önerdi. aslında o diil de salonun sahibiyle eşi önerdi ilk başta, bende her zaman ki tavrımla "ehem kem küm hmm bakarız" filan modunda cevaplarla geçiştirdim onları. saç konusunda kendimi sadece idris abiye emanet etmeyi tercih ettiğim için diğerleri de öyle balkonda sigara keyfi filan yapıyorlardı. neyse idris abi saçımı boyarken başladı kötü kötü konuşmaya (senin saçların ne kadar seyrekleşmiş, ne kadar kurumuş). ben iyice üzülmeye başladım. bana insight'ın dökülme önleyici şampuanını önerdi. sana çok iyi gelicek, ben burda olurum olmam mutlaka gel al dedi. ama saç kremini filan satmaya çalışırlarsa alma onlara gerek yok dedi. normalde idris abi böyle ürününü satmaya çalışacak bi tip değildir, zaten başkası dese bana kendi anlaşmalı olduğu ürünü satmaya çalışıyor derdim. ben başladım bu markayı araştırmaya, baktım baya güzel şeyler yazılmış, aklıma yattı ama nomissiz çok pahalı, benim ona ayıracak bi bütçem yoktu o an. ben bir kaç hafta sonra anca alabileceğimi söyleyerek kuaförden çıktım. aradan 10 gün geçti geçmedi idris abinin ölüm haberi geldi..
    bana baya baya vasiyet gibi gelen o sözleri yüzünden aldım şampuanını. kuru saçlar için yoğun besleyici maske de aldım. ve kullanmayı başlayalı henüz bir haftayı geçti şu son iki yıkamam da fark ettim ki saçlarım baya baya yumuşamaya başladı :) o kadar güzel ki süreki elimi saçlarıma atasım geliyor, çok güzel bir his yaaaa.. dökülme önleyici şampuanının faydasını hemen görebileceğimi sanmıyorum en azından bir kaç hafta geçmesi gerekiyor bence ama onun da kokusu filan o kadar güzel ki içeriğinde mentol var bu da insanın saç diplerini ferahlatıyo. şampuan reklemlarında ki ablalar gibi oluyorum her seferinde :) sanırım bundan sonra favori ürünlerim bunlar olucak. ben çok beğendim açıkçası.
    *teşekkürler idris abi, yattığın yerde güzel uyu. ayrıca varsa hakkım helal olsun, sende hakkını helal et...
  • organik içerikleriyle gönlümü çalan, buklelerimi sertleştirmeden şekillendiren mükemmel bir ürüne sahip marka. yalnız kullandığım kreme %100 zam geldiği için biraz mutsuz etti. ama kıvırcık saçlı arkadaşlar bilir, saçımıza uygun ürün bulmak inanılmaz zor. bu sebeple bi tık fahiş fiyatına rağmen vazgeçemeyeceğim kendisinden.
  • uygun fiyatlı, güzel saç bakım markası.

    benim gibi hayvan kadar çok saçınız varsa (kendi saçım çok ve ayrıca kaynak var. düşünün saç çokluğunu) bakım konusunda baya yardımcı oluyor.

    şampuan, maske ve serumunu kullanmaya başladım. ziyadesi ile memnunum.
  • senelerdir saçım 16 saat içinde söner ve yağlanmaya başlar. ben artık umudu kesmiştim ve ibadet eder gibi saç yıkıyordum taa ki bu markanın yağlı saçları dengeleyici şampuanına kadar. saçlarım en az 36 saate kadar yağlanmıyor artık ve çok memnunum.
  • hiçbir faydasını görmediğim gözlerimi kör etmekten kurtardığım ürün. kuaför zorla sattı, isteyene bedava 500 ml şampuan yollamaya hazırım. yanında dökülme serum da hediye.
    eğer tiroid hastalığınız var ve stres yapıyorsanız bu ürünler fayda etmez. bunu kimse anlamıyor.
hesabın var mı? giriş yap