• sosyal medya tam bir çöplük. herkes ilgi mastürbasyonu yapıyor. ve ne yazık ki özellikle 2000 sonrası doğumluların büyük çoğu çok kötü bir şekilde geliyor.
  • en etkili yol instagrami kapatmaktir. sen kapatmadikca daha cok o sahte dunyanin icerisine gireceksin. insanlarin kendilerini olduklarindan 42398423 kat fazla gostermeye calistiklari bir dunya oldu malesef. cebinde 1 turkis lirasi olmayan vatandaslar milyoner hayati yasiyor gibi davranmaya calisiyorlar. gerceklikten cok uzak bir platform.

    zucker bey milletin pskolojisiyla oynama, ne oynuyorsun askeri pskolojiyle isvec dikkat etsin.
  • sıkıntı tamamen bizim erkeklerimizde.
    aq embesil çubuk krakerleri yazmadık hatun bırakmıyor. aynı embesil 2 kitap okuyunca, 3 tane tank ismi bilince kendini kültür elçisi olarak tanıtıyor kıza.

    bi' sik etmeyen insan bile kendini sosyal medyada tanrı sanıyor ama yüz yüze iki kelime edemiyor. o yüzden kural belli, en iyi halini almaya çalış.

    oyun yüz yüze döner :)
  • keşfet sayfam escort kataloğu gibi.. ben anlamıyorum nerden nasıl türedi bunlar?

    biri keşfete baksa abazan damgası yiyecez öyle kötü bi durum.
  • bir de böyle kızlar linkini bırakıyorum.
    https://www.youtube.com/watch?v=07ojy6f-zi4
  • belki de birinin dur demesine gerek yoktur da sizin kendinizi geliştirmeniz gerekiyordur. hayatım boyunca ortamın en popüler kızlarıyla birlikte olma imkanım varken, popüler olmaya çalışmayan gerekirse kenarda tek başına duran, kitabını okuyan ya da müziğini dinleyen, yalnız kalma gibi kaygıları olmayan kızları çok daha çekici buldum. çünkü duruşları vardı. ortam onlara uymuyorsa yine de yalnız kalmayı seçip kendileri olanlardı. popüler olmak kolaydır demiyorum ama çoğu popüler kişi istemediği şeyleri yapar, inanmadığı şeyleri söyler. yalanı yaşar ve yaşatır.

    instagram kızlarını her ne kadar toplumun onları oraya sürüklese de inanın onlar gibi "havalı" gözükmeyen ama çok daha mutlu olacağınız bir sürü kadın var. üstelik bu kişiler bin tane fotoğraf arasından seçilen sadece bir karede havalı değiller. her anları güzel. sadece görmeyi öğrenmelisiniz.
  • instagramim olmadigindan beni baglamayandir. insta tam keko ve aptal surulerinin gosteris merkezi. bir de sıkıcı
    twitter her yönüyle daha eglenceli
    bilgi paylaşımı ve yayılımı daha kolay her ne kadar o da son 5 yıldır boka sarsa da

    edit: başlıkla ilgili bu floodu okumanızı tavsiye ederim
  • takmaya gerek yok. birçoğu kafayı yemiş. hayatı bedenden ibaret sandıkları için, yüzünü onlarca estetik yaptırirlar, vücutlarıni sergilerler çünkü değerli olduğuna inandıkları başka hiçbir şeyleri yok. sahip oldukları şeyde zaman için yok olup gider.
  • dünya git gide bir black mirror bölümüne evrildiği için normal olandır.

    çok uzak olmayan bir zamana kadar instagram kullanmayı fotoğraf yüklemeyi severdim, ne dersek diyelim insanın hoşuna gidiyor iletişim kurmak, çevresinden beğeni almak. fakat artık öyle bir boyuta ulaştı ki popüler olma, tanımadığı insanların bile beğenisini kazanma hırsı, artık sevdiğim sayfalar için bile girip bakasım gelmiyor instagrama. yoga sayfalarına bakıyorum yogayı bile hırs haline getirmiş insanlar, şu pozu yapayım da daha fazla beğeni alayım yarışına dönmüş, pes.
hesabın var mı? giriş yap