• snapçilere gün doğdu. şimdi ikisi bir arada.
  • kullanıcı kitleleri çok başka ama nedense insanlar snapchat'in bok püsür içeriğini instagram'da yayınlıyor. çok başka öyle böyle değil. çiçek kafalar köpek suratlar hiç yok instagram'da zaten.

    edit: tutmaz, snapchat ve instagram kullanıcıları çok başka diyen zat silip kaçmış tabii.
  • facebook'un satın alma tekliflerini defalarca reddeden snapchat'e karşı yapılmış bir misillemeden başka bir şey değil. halihazırda snapchat, twitter'ın günlük kullanıcı sayısını bile geçmiş durumda ve oldukça popüler bir hâle geldi. facebook, nispeten yakın bir uygulama olan instagram'ı snapchatleştirerek bu alanda snapchat hakimiyetini kırıp, pazarı eline almak istiyor belli ki.

    ben beğenmedim. instagram kalıcı bir fotoğraf albümü şeklinde kullanılabildiği için güzel geliyor bana. snapchat de anlık geçici paylaşımlar yapılabildiği için cazip. herkes kendi işine baksa keşke.
  • instagram snapchati gormezden gelemezdi. akimi takip etti. boomerang dan sonra iyi olmus. her sey logo degisimi ile basladi.
  • eski facebook u hep özlemişimdir. görünen o ki eski instagramıda çok özledim diyeceğim günler çok yakındaymış..
  • miranda kerr'in evan spiegel'den ayrılma sebebi olacak ınstagram özelliği.
  • böyle bir çakma hadisesi uzun zamandır görmemiştim. ayıp lan. hadi çak da tüm özelliklerini niye aynen çakıyorsun? 24 saatte silinecekmiş konulan şeyler aynı snapchat'teki gibi. fotoğrafı çekince üstte bir yazı yazmalık, bir çizim yapmalık seçenek var, aynı snapchat'teki gibi, adı story lan story, aynı snapchat'teki gibi. bari adını değiştirseydiniz. bu kadar mı yaratıcılıktan uzaksınız be birader?
  • çok garip olmamışmı.sen instagramsınya sonradan gelen uygulamaları takipte nedir.
  • hikaye 24 saat sonra otomatik silinecekmişmiş. timelineda görünmüyor ama instagrama girdiğimde direkt üstte milletin storyleri çıkmaya başladı. profil fotoğrafına tıklayıp görecekmişiz paylaşımları. ayrıca beğenme yorum yapma falan da olmayacakmış. mesaj yazma var. bi kaç hafta içinde snapchat yalan olur diye düşünüyorum.

    edit: ilk denemeyi fezi altun tatlısı yapmış. bu arada story'sine baktığınız kişinin haberi olmuyor sanmayın kimler bakmış görülüyor. stalkerlara duyurulur.
  • snapchat gibi kisiyi kendinden guzel gosteren video filtreleri ya da snapchat deyimiyle lensler eklemezse omru fazla uzun surmeyecek hede. o cildi puruzsuzlestiren, goz bebeklerini buyuten olayin tarifini calmislardir umarim bu ise kalkismadan once.
hesabın var mı? giriş yap