• biraz zaman geçirdiğinizde aşağı yukarı aynı tiplemelerin tekrar ettiğini görüyorsunuz instagramda.

    kadınlar adına yaptığım gözlemi aktarıyorum.

    1- takip/takipçi oranı yakın ve orta sayıda olan kızlar: temiz aile kızı görünümünde, teyzesinin her fotoğrafına premmmsesim yorumunu attığı kız tipidir. profili kapalıdır, tanımadığı insanı kabul etmez.

    2- çok takipçisi olan açık profilli kızlar: işte bunlar pelinsular. sürekli alkollü mekandan hikaye paylaşıp frikik vermeyi asla ihmal etmezler. sadece fotoğraf atıp çıkarlar. keko dolu bir hesapları vardır.

    3- ortalama takipçisi olan ama çok az kişiyi takip eden kızlar: daha doğru kadınlar demeliyiz çünkü orta yaşın üstünde egolu ablalar oluyorlar. 300 takipçi/ 20 takip gibi... bir şey paylaşmazlar.

    4- takibe takip kızları: fazla takipçisi olan, hesabı açık, fazla takip ettiği olan kızlar. istek gönderip birkaç gün sonra isteği çekmeleriyle ünlü, takipçi sayısıyla ego kastığını zanneden kezban tipi kızlardır. genelde beğeni sayıları hep çok düşüktür.

    5- sürekli manzara/anlamlı söz paylaşımı yapan kızlar: kendilerini göstermezler. sürekli manzara ve söz paylaşırlar. özgüvenleri düşüktür.

    6- herkesi tanıyan merveler ve okulun en güzel kızı tipi: ikisini instagramı da benzerdir. ikisinin de takip ettiğinin yaklaşık 2-3 katı takipçisi olur. güzel kızımızın fiziğine, mervelerin de ortamlarına hürmeten çok like alırlar. ama farkları şudur ki, merveler sonsuz hikaye atma özelliğine sahiptir.
hesabın var mı? giriş yap