• yapma demiyorum hobi olarak yine yap
  • hakkında yazarın aslında doğru şeyler yazdığı kızdır. sadece türklerde olmayan ama kendilerinde daha fazla görülen bir durum bu. instagramda takipçi sayılarının takip ettiklerinin birkaç katı fazla olmasına özen gösteriyorlar genellikle. kendi fotoğrafı beğenilsin, tek derdi bu, bu yüzden siz takip edin fotoğrafını beğenin ama o beğenmesin, hatta takip dahi etmesine gerek yok.

    yani adama laf sokmaya başlamadan önce objektif bir şekilde bakmak gerek duruma. bu da türk milletinin genel olarak yüksek ego ve kendini beğenmişliğinden geliyor. sadece kızlarıyla alakalı bir durum değil yani; komple bütün milleti at çöpe.
  • sözlükteki popüler akıma uyup türk kızını yeren tespitli başlık sıçayım derken kendi abazanlığını bize anlatan yazar zırvası. geri takip edilmedi diye üzülmüş gelmiş başlık açmış ya la. twitter tam bu arkadaşa göre orada takipleşelim, takipedenitakipederim tadında hashtagler falan da popüler baya, oraya yönelsin derim
  • bir instagram için, türk kızlarını hiç ediyorsun, etme. bir erkek olarak beni takip edenleri takip etmediğim oluyor. yasa mı var? ilgimi çekmiyor, gıcık görüyorum, saçma buluyorum ve umursamıyorum. kızlara kezban derken kezban tribi atılan başıktır. "hıı bni tkip etmysun .s.s.s"
  • genellemenin her türlüsüne karşı olsam da, sürekli arka fonda google images'den alınmış depresif mekanlı, kedelermiş insanlı, garip fontlardan yazılan atarlı resimleri paylaşanları vardır. kızın resimlerinin yüzde 90'ı ruh halini! anlatan düşmüş melekler, yerlerde sürünen kederli kızlardan oluşuyor. profile bakınca anasını babasını nazi kampında bırakmış, hasipten yeni çıkmış sanarsınız. neyse ki küçük bi kitle.
  • balkan ve rus kökenli kadınları da eklemek gerekir bu listeye. turistik fotoğraflar ve yarı çıplak kendilerini sergilemeye bayılıyorlar. (direkt çıplakları, bikinilileri bir sınıfa koymuyorum onların zaten amaç belli.*)
  • (bkz: derdini sikeyim butonu)

    her yere gidiyor nomıssız.
  • sen takip isteği yolluyorsun diye seni takip etmek zorunda mı amk.
hesabın var mı? giriş yap