• ergenler ve sapıklar tarafından yapılması sebebiyle ısınamadığım vasat eylem. bi ara eski kız arkadaşlarımın resimlerine bakarak mastürbasyon yapabilmek adına bende yapmıştım, amsızlık yaşadığım zor dönemlerdi. şimdi am içinde boğulurken tebessüm içinde anımsıyorum o güzel günleri.
  • kisisel nedenlerden kaynaklanan anxiety ataklarini onleyip rahat rahat paylasim yapmanizi saglayacak eylemdir.
  • mantıklı bulmadığım eylem.

    hesabı açıp bir de tanımadığı adamı takip eden modeller var, harbiden anlamlandıramıyorum, senin bir gönderin, dört de takipçin var, fake hesabım diye bağırıyorsun yani.

    onu da geç hadi, hesabı açar açmaz nereden aklına geldi de beni takip ettin gecenin dördünde, cem yılmaz mıyım ben amk?

    yine de insan düşünmüyor değil, sokakta tanıştığım her kızın kartvizitini almıyorum, belki tanışıp unuttuğum biridir diye onaylamadan önce ben de istek atıp bir bakmak istiyorum kimsin nesin, ona da izin vermiyorsun, eee ben sana kendimi niye takip ettireyim şimdi?!

    zeka arıyoruz dedikçe üzerime geri zekalı insanlar geliyor, sıkıldım ha!
  • arkadaşlarımdan değil ama iş çevremden saklamak istediğim leş magazin sevdamın isteklerine daha fazla dayanamayarak açtım 2 sene önce bir fake hesap, bu sayfa üzerinden takip ettiğim kişi sayısı gerçek hesabımdan takip ettiğim kişi sayısından fazla ve gerçek sayfamı açtığımda misafirlikteymişim de kalkacakmışım gibi hissediyorum. fake hesabıma girince ise eve varmış gibi rahatlıyorum.
hesabın var mı? giriş yap