• (bkz: meme)

    (bkz: popo)

    (bkz: squat)
  • sözlüğe bu şekilde başlık açmak bu yollardan birisi değildir. özellikle saçma sapan bir yazım diliyle bunu yapmaya çalışmak hiç değildir.

    edit: dayanamayarak baktım profile. tahmin edileceği üzere kendisi bir kedi sever. yakında da vegan olur.
  • bilen kisinin burda paylasmayacagi yontemlerdir. ben bir site sayesinde 1000 e yakin takipci kastim ama burada paylasmam. niye paylasayim amk.
  • takipçi satın alacaksın ama işsizim diyorsun. şöyle söylim gördüğün çoğu hesap satın alıyor. nerden biliyorum basit bir denklem var. tumblr hesabım var dokuz senedir falan düzenli şekilde bir artışla 29 bin oldu. bir sene önce eyeem hesabı açtım düzenli bir artışla 10 bin oldu. peki instagram mı 1200 zar zor gördü.

    burada benimle aynı tarz foto çekenlere bakıyorum 40 bini gören var. ama başka sitelerde 500 olmamışlar. ee bu dengesizlşğin sebebi satın almaları.

    daha çok tanımanın yolunun bu olduğunu düşünüyorlar. bir nevi mastürbasyon. ya da oyunu kuralına göre oynamak
  • parayla; (bkz: takipçi satın almak)

    organik olarak; (bkz: sürekli içerik üretmek) anahtar yolu da; (bkz: etiket) (bkz: hashtag)
  • aynı tarz paylasimlar yapan ve yüksek takipçili sayfalarin sahipleri ile arkadaş olmak.
    satın alınan takipçi beğeni yapmaz, beğeni alırsan saniyede 1000 ve üzeri ile komik olursun insanlar buna dikkat ediyorlar.
    bir şekilde yüksek takipçili kimseler ile kankasal faaliyet geliştirmek gerek.
    şu an 62 bin civarı takipçili bir hesabım var. bundan yaklaşık bir yıl önce 70 k 80 k 100 kusur k ve 650 k takipçisi olan arkadaşlarım oldu. onların beğenileri ve yorumları ile binlerle kişinin kesfetine çıktım. 3 k iken kısa sürede arttı. istersen mükemmel fotoğraf çek hiç farketmez ya sansasyon yaratıp dikkat çekeceksin ya da birileri seni kollayacak. bu şekilde çok fazla sayfanın 100 binleri gördüğüne şahit oldum.
    ben pek sallamıyorum yoksa 100 k olmak çok da şey degil yani.

    ayrıca 20 k ile yapabileceğin reklamın sana faydası olmaz. en az 100 k lazım para kazanmak için.
  • instagram'da takipçi satın almak kısa vadede iş çözer ama takipçi satın almak beğeni satın almak anlamına da gelmiyor. 10.000 takipçin var ve beğenin 60'ı aşmıyorsa zaten senin burada takipçilerinin organik olmadığı anlaşılır. organik olarak da artacak değerde bir sayfaya benzemiyor. çizimler iç açıcı değil. ben olsam üstüne para verseler takip etmem.
  • önce o 32 years old'u yavaşça sil dostum. 18-30 yaş arası bu sayfayı gören erkek tayfa bunu çizen kesin kızdır, üniversite öğrencisi olduğuna göre büyük ihtimalle gençtir, sanat manat ayağına ben yazılırım bir kenarda dursun diye düşünüp takip etsin. ha ben sadece sanatımla gündeme gelmek istiyorum diyorsan maalesef öyle bir dünya yok.

    not: karakalemle yapılan yüz resimlerini tekrar bir gözden geçir bence, çoğunluğu oldukça kötü gözüküyor.
  • çizimlere bakılırsa kardeşimiz güzel sanatlar düşünüyor.
hesabın var mı? giriş yap