• artık net bir şekilde görünen gerçek. 15 yasindakinden tut 45 yaşındakine kadar geniş bir skalada vuku bulmuş görünen delilik hali. bir de kendi sikko profillerini sponsorlu halde reklam olarak karşımıza çıkarmalı yok mu? şaşkınlık dehlizlerinde gezintiye çıkıyorum adeta.

    kız almış abi eline kahveyi yanina mum beride kedi -şaşmaz zaten- böyle bir garip haller pozlar falan altına açıklama kısmına da ya ingilizce kastirmalar veyahut edebiyat soslu cümleler ilistirmeler. nedir abi olayınız? pikniğe gitmiş hatun. sofrada bal kabağı var yahu. napacan la bal kabagini? sırf fotoğraf çekecem diye onu nasıl yanina aldın? bu neyin özgüveni? sahte sahte gulumsemeler. soğuyan kahve, asla içilmeyecek olan yeşil bir su. ne işimiz var lan burda der gibi bakan kahvaltılıklar. kafayı yemenin kaçıncı leveli oğlum bu?

    uzun uzun yazılır fakat kisaca soylemem gerekirse garipsiyorum ya valla bu denli beğenilme sevdasını. elbette herkes beğenilmek ister fakat başka bir çılgınlık bu şahit olduğumuz.
  • millet iyice kafayı yedi. herkes fenomen olma peşinde. whatsappsız yaşarlar da ınstagramsız asla.
  • daha da beteri var:
    (bkz: tiktok)
    en iyisi sosyal medyayı komple bırakmak. ama şuan zor.
  • arkadaşlar deli misiniz? sizi ilgilendiren bir durum yok ki ortada! instagram kullanmayı bilmeyenler için uyarıyorum, o büyüteç şeklindeki arama butonuna basmazsanız bu tarz profillerle karşılaşmıyorsunuz. ha o butona da basarsanız instagram en çok hangi profille ilgileniyorsan onu döküyor karşına. misal bende sürekli karikatür ve capsler çıkıyor. sen vaktinin %80'ini karı kız profili gezmekle geçirirsen instagram da onu çıkaracak tabii karşına.

    bu insanlar fenomen olmak istiyor evet çünkü acayip bir reklam parası dönüyor sektörde. iş yok güç yok, biraz güzelliği biraz karizması ya da paylaşacak bir fikri varsa paylaşıyor işte. gezme! görme! bitmedi amk şu yargılama merakınız beah!

    edit: mesajdan küfür edenlere cevap vermiyorum. gerek yok! varsa bir fikriniz insan gibi tartışırız. hayvanlığın lüzumu yok!
  • asıl kafayı yiyen şu boş başlıklara izin veren yönetim!

    edit:mesaj kutum saçma sapan mesajlara doldu minik bir açıklama yapayım
    konu sosyal medyadaki boş beleşlikler değil
    konu hergün açılan yüzlerce kadınları aşağılayan başlıklar
    instagram'da kafayı yiyen kadınlar var mı?var
    çoğunluk mu? evet
    ama erkeklerde var
    benim derdim başlıkla ve aşağılamalarla!

    edit2:çaylaklar sakin lan!bıraksam sözlük nirvana'ya ulaşacakmış! loser diyebiliyorum sadece

    edit3:düzgün bir dille eleştiren sayısı 1 küfürle karşılık veren 11 bu bile haklılığımın ispatıdır

    edit4:(bkz: #118127347)
  • gayet güzel kıçlar ve memişler gördüğümden şikayetçi olmadığım reklamlı paylaşımlar. kotasız internete bu kadar para veriyorum, sınırsızca sayısız güzel meme görmek hakkım diye düşünüyorum.
  • burada hayvan gibi analiz kasilabilir fakat ozet girmek herkes icin daha faydali olacaktir.

    yeni nesil vitrinci, sokaktan 10 tane genc insan cevirsen ve sana en kral dogum gunu partisini yapicaz fakat hic fotograf atamayacaksin desen cogu kabul etmez. ınsanlar pop star olma pesinde, derinlik pesinde degil, yasamlar sig, gorunum kim oldugundan cok daha onemli. ne yasadigin hakkinda insanlarin ne dusundugu, senin ne dusundugunden daha onemli. ınstagram kocalari turedi, 30 yasinda adamlar elde telefon kadinlarina takipci kasma pesinde. azizler filminde bu konu cok guzel islenmis.
    kisacasi, yeni nesil, yeni dunya boyle. bu degismeyecek, daha da kotulesecek. gercek olmayan, gercekten daha hos gelmeye devam edecek. buyuk memeler, estetik burunlar, yapili popolar her yanimizi saracak.
    kadinlar nasil bacak killarini aldirmayinca tum toplum "iyy" oluyorsa, ilerde duzgun burunlu olmayanlara "kezban" gozuyle bakilacak.
  • piknik, kedi, mum falan tamam da bazen öyle tipler görüyorum sanki dünyaca ünlü bir manken ya da oyuncuymuş gibi bir pozlar, bakışlar, dekolteler vs.
    az gelişmiş memleketimin çok gelişmiş halkı...
  • sosyal medyanın insanları mutsuz ettiği ve köleleştirdiğini düşündüğümden beri bıraktığım platformlardan sadece biri.

    bildirimlerinide kapattım. size de tavsiye ederim. ya da insanların kendi ego tatminlerini izlemeye devam edin seçim sizin.
hesabın var mı? giriş yap