• tanıştığım kızın yanında getirdiği arkadaşıyla çıkmam, bu arada aralarının bozulması, çıktığımın kızım amerikaya gidişi ve asıl tanıştığım kızla çıkmam ile sonuçlanan hede

    edit: arkadaşı her konuda daha iyiydi.
  • daha önce iki sefer yaptığım ve boş zamanı doldurmaktan öte bir sike yaramayan şey. ilkinde çirkin, kısa boylu, esmer, entel bir şeydi kız. arkadaş olduk tabii ki, kadıköy'de uzun süre dolandıktan sonra banka oturduk: "çok tatlısın." deyip öpmüş, sarılmıştı kız. tatlı da değildim halbuki, yokluktan olsa gerek. sonra benim doğum günümde, buluştuk, inci'den milföy aldık, yedik. alışveriş yaptık bir ara. oje süren bir çocukla çıktığını falan anlattı. ben kızı arayıp sormayınca, kızda beni sormamaya başladı. iletişimimiz kesildi. bir kere de sinemaya gitmiştik kızla, filmin yarısında çıktım, film kötüydü. hala izlemedim diğer yarısını. *

    ikinci kızla ise yine boşluk döneminde buluştuk, ilk defa fotoğrafından daha güzel görünen bir kız gördüm. kız çok narin, sakin bir tipti. ailesinden çekiniyordu biraz. istanbul dışında okuyordu. muhabbeti eski sevgilisini bana benzetmesiyle başladı. ki daha önce böyle bir muhabbetle başlayıp, en büyük travmam diyebileceğim bir ilişki yaşamıştım. neyse bu kızla da buluştuk, ettik. bu kız da yazıyor gibiydi, yine buluştuk kadıköy'de, yine inciye gittik, yine gidip bankta tatlımızı yedik. (kendimi tekrar ettiğimi fark ettim yazarken. kadıköy'de buluştuğum hangi kız varsa, direkt inci pastanesi'nden pasta almaya götürüyorum. normal arkadaşlarımı da götürüyorum tabii.) sonra o kızı da arayıp sormadım, çok sıkıldığım, alkollü olduğum bir gün aradığımda da: eski sevgilim, aile baskısı dedikten sonra "görüşmeyelim." minvali bir şeyler dedi.

    bunlar da böyle anılarımdır. ne boktan, sıkıcı anılarmış. kendimden utandım.

    düzenleme: çok farklı, apayrı şeyler de yaşanabiliyor. hayatınızın gidişatını değiştirebiliyor. tecrübem bu yönde oldu.

    düzenleme2: iletişim komple internete kaydı ve bu durum sıradanlaştı sanırım. bir bar ortamında, okulun kulübünde ya da arkadaş ortamında tanıştığınız kızdan pek de farkı yok.
  • zamaninda icq'da 100. denemem sonunda basardigim hadise. sonrasinda 6 ay cikmistik
  • gelecekte başka türlüsünün mümkün olmayacağı yöntem.
  • bir yıl sevgilim olan şahsiyetin ayrılırken,
    "internetten tanıştık neticede, noolacaadı ki" demesiyle biten hadise.
  • 2 kere buluştum . ikisinde de paso dinledim ve yanıtlamam gereken tek soru vardı.

    -son otobüs kaçta?

    niye beni beğenmiyorsunuz? içten içe bende onaylıyorum tek gecelik ilişkiyi,aşkı,evliliği. yeter ki bi devam edin amk.muhabbetimde sıkıcı değildir.özellikle "bu çocuğa vermeyeceksiniz" diye istihbarat mı geldi anlamadım. şu saatten sonra dine dönsem de kaç huri geleceği belli değil. sonra gelsin "40 yıllık bakir" filmine gülüşmeler, güzel film demeler.

    gülüşmeler derken. ben ve aynamdaki yansımam .

    (son gizemli cümlem de mi etki yaratmadı? amk)
  • malmin la abaz why aq
  • tanışıp da buluşmayan, buluşamayanlardan daha ileri bir durum.

    2010 gibi bir kızla tanıştık daha doğrusu beni eklemiş ben de kimdir bu acep diye kabul ettim. sonra sohbet telefonlaşmalar falan derken ilerledi ve devamı gelmesi istendi benim de mali durum elvermediğinden (daha doğrusu bahane buydu, okul devam ederken nereye gideyim) bir buluşma olmadı. daha sonra kızın bir sevgilisi olduğunu öğrendim bizzat sevgilisinin ağzından, ikisiyle de muhabbet ediyorduk hatta ben bu elemanı kızın arkadaşı (bkz: biz sadece arkadaşız) zannediyordum. daha sonrasında durumu öğrenince -büyük bir utançla tabii- ikisini de arkadaşlardan çıkardım bir daha da aklıma getirmedim.

    yaklaşık 2 yıl sonra kız beni tekrardan ekledi. kabul ettim ve neden ekledin diye sordum ancak çok da üstelemedim o da birşeyler geveledi lafı çevirdi ancak bir açıklama getirmedi "istersen konuşmayalım" tarzı birşeyler söyledi ben de üstelemedim biraz devam etsin bakalım diye ancak bu sefer bir isteksizlik vardı. önceki dönemde kız yurtdışında okuyordu ancak şu an türkiyede bir bölüme başlamış olduğunu öğrendim. isteksizlik vardı demiştim, yazdığım mesajlara cevap geç geliyordu. online görünürken yazdığım mesajlardan sonra kızın ortamdan uzaklaştığını görüyordum daha sonra mesaj geliyordu benim olmadığım zamanlarda. ama bu cevaplar 1 günü geçmeden geliyordu. daha da sonra yakın zamanda yazdığım mesajlara 1 haftadan önce cevap alamayınca "yeter la ne uğraşacam" deyip mevzuyu sildim attım, son mesajımı gayet havadan sudan girip kızla olan arkadaşlığı iptal ettim. şimdi merak ediyorum ne zaman farkına varacak çıkardığımın? 1 aya yakın zaman oldu bir cevap gelmedi. 1 seneyi geçirmez diye düşünüyorum... *

    öyle böbrek.avi tadında değildi ama bi de buluşaydık sıkıntıdan ölürdük herhalde. bu sebeple buluşup da öyle kalanları gördükçe çok üzülüyorum... **
  • fuzuli bir eylem, yani bir haftada sonuçlansa belki, neyse.. sırf omuzları geniş, saçlarını toplarken yüzüne düşürmesi çok hoş diye kimse aylarca beklenilmez. günlerce bile beklenilmez. tekliflerinden 3 ila 5 gün sonra düzenli cinselliğe alışan , beklentiye giren adama papağan gibi ilişki sürdürmek bunaltı verir.
  • kızla buluştuğunuzda karşınıza internette gördüğünüz resimlerinden daha kötüsü denk gelirse aklınıza şu videoyu getirebilirsiniz.
hesabın var mı? giriş yap